reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 31 Ekim 2020 1414 Görüntüleme

Mesut Yılmaz’ın cenaze merasimi için trafiğe kapatılacak yollar açıklandı

İstanbul Valiliği eski Başbakan merhum Mesut Yılmaz’ın cenaze merasimi için trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahları açıkladı.

İstanbul Valiliği eski Başbakan merhum Mesut Yılmaz’ın cenaze merasimi için trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahları açıkladı.

Türk siyasetine damga vuran isimlerden biri olan eski Başbakan Mesut Yılmaz, dün hayata veda etti. Bir süredir tedavi gören ve ölümü büyük üzüntü yaratan Mesut Yılmaz, pazar günü oğlunun yanına defnedilecek.

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz Şişli’de tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybetti. Mesut Yılmaz bir süredir kanser hastalığı ile boğuşuyordu. Yılmaz yaptırdığı rutin sağlık kontrolünde akciğerinde tümöre rastlanmıştı. 23 Ocak 2019’da yapılan operasyon sonucu kanserli tümör temizlenmişti. Mayıs 2020’de bu defa beyin sapında tümör saptanan Yılmaz, ameliyat sonrası tedavi görüyordu.

İstanbul Valiliği, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bir basın açıklaması yayınlayarak Cenaze merasimi nedeniyle 09.00 ila 15.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahları açıkladı.

Yayınlanan basın açıklaması şu şekilde:

BASIN AÇIKLAMASI (2020-92)

Anavatan Partisi E. Genel Başkanı, Rize Milletvekili ve 48. 53 ve 55. Dönem T.C. Başbakanı merhum Ahmet Mesut Yılmaz 01.11.2020 Pazar günü Saat 12.00’de Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Camiinde kılınacak cenaze namazını müteakiben ebedi istirahatgâhına uğurlanacaktır.

Söz konusu merasim nedeniyle 09.00 ila 15.00 saatleri arasında trafiğe kapatılacak yollar ve alternatif güzergahlar aşağıya çıkarılmıştır.

Merhum Eski Başbakanımız Ahmet Mesut Yılmaz’a Allah’tan rahmet, ailesi, yakınları ve sevenlerine baş sağlığı diliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur. 31.10.2020 – Saat 20.00

TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR

1- Aksoy Sokağa araç girişi Sırma Perde Sokaktan kapatılıp Aksoy Sokak istikametine akım verilmeyecek,

2- Karacaahmet Mezarlığı istikametinden Nuhkuyusu Caddesi’ni takiben Mahir İz caddesi istikametine giden akım Mütevelli Çeşmesi Caddesi kavşağından kapatılıp akım Mütevelli Çeşme Caddesi’ne verilecektir.

3- Kısıklı Caddesi’nden Shibuya Sokak istikametine trafik kapatılarak akım Kısıklı Caddesi’ne verilecektir.

4- Kısıklı Caddesi’nden gelip Nuhkuyusu Caddesi’ni takiben Mahir İz Caddesi’ne dönen kavşak trafiğe kapatılıp Mahir İz Caddesi istikametine araç verilmeyecektir. Trafik Nuhkuyusu Caddesi Karacaahmet Mezarlığı istikametine verilecektir.

ALTERNATİF GÜZERGAHLAR

1- Mütevelli Çeşme Caddesi

2- Fahrettin Kerim Gökay Caddesi

3- Tophanelioğlu Caddesi

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb