reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 28 Eylül 2020 2887 Görüntüleme

BEYKOZ KELLE İBRAHİM’DE GOL YAĞMURU DEVAM ETTİ

Gümüşsuyuspor Tesislerinde devam eden Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında 4.hafa maçları tamamlandı.

Gümüşsuyuspor Tesislerinde devam eden Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında 4.hafa maçları tamamlandı. Hafta sonunda bir birinden heyecanlı geçen maçların ardından gruplarda sıralamalar da netleşmeye başladı.

ESENLER YAVUZ SELİM-ARK BOYU : 9-2

Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında haftanın en gollü maçlarından biri Esenler Yavuz Selim Masterler-Ark Boyu Masterler arasında oynandı. Rakibi karşısında mükemmel bir görüntü çizen Yavuz Selim Masterler bu güzel oyununu 9 golle süsledi. Maçın yıldızlaşan ismi ise kaydettiği 4 gol ile Ferdi Kocakök idi.

Saha: Gümüşsuyuspor Sahası

Esenler Yavuz Selim Masterler: Erdal, Süleyman, Yavuz, Nihat, Yalçın, Murat, Yusuf, Musa, Ferdi ( Erkan )

Ark Boyu Masterler: Serdal, Beslam ( Mustafa ), Sezgin, Zeki, Yücel, Özgür, Erhan, Cihan, Ercan ( Ersin-Mustafa-Adem-Erhan-Muammer )

Goller: Ferdi Kocakök ( 4 ), Yusuf Çelik ( 3 ), Süleyman Çelik ( 2 ) / Adem ( 2 )KOZYATAĞI-ANADOLUHİSARI: 2-2

Kelle İbrahim Turnuvasında iddialı iki takımın mücadelesinde futbol adına her şey vardı… Mücadele, hırs, gerilim. Kozyatağı Masterler Takımı ile Anadoluhisarı Masterler Takımının maçında karşılıklı ikişer gol ile birer puan pay edildi 2-2

Kozyatağı Masterler: Hüseyin, Resul, Bülent, Mehmet, Ramazan, Güngör, Murat, Zafer, Cevat ( Mustafa-Mehmet Yiğit-Hasan-Ali )

Anadoluhisarı Masterler: Mustafa, Engin, Selim, Ahmet, İsmail, Uğur, Ahmet, Hakan, İrfan ( Onur-Cüneyt-Mehmet Muşlu-Emrullah-Hüseyin )

Goller: Zafer ( 2 ) / İsmail Coşkun ( 2 )

Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında 4.Hafta maçlarının kapanışı Beykoz Masterler ile Örnekköy arasında oynandı.

İlk yarıyı 10 önde kapatan Sarı-Siyahlılar ikinci yarıda etkili futbolunu 4 gol daha atmak sureti ile devam ettirirken maçtan 5-0 galibiyetle ayrılan taraf oldu. Beykoz Masterler Takımında rakip filelere ikişer gol bırakan Zafer Avcı ile Ercan Acar dışında tek golde de Ali Terzi’nin imzası vardı.BEYKOZ MASTERLER-ÖRNEKKÖY : 5-0

Beykoz Masterler Takımında 1990’lı yıllarda Sarı-Siyahlı Formayı uzun süre giyen Takım Kaptanlığı yapan ve halen Bilecik’te yaşayan Efsane Kaptanlardan Metin Uslu’da forma giydi.

Saha: Gümüşsuyuspor

Beykoz Masterler: Soner, Metin, Hasan ( Dk.50 Ufuk ), Ali ( Dk.45 Ercan ), M.Koray, Serkan ( Dk.40 Yasin ), Kamil, Gencay, Zafer ( Dk.52 Hakkı )

Örnekköy: Ender, Şahin, Cavit, Fatih, Menderes, Fahri, Şahin ( Dk.36 İsmail ), Murat, Adem

Goller: Dk.23 ve Dk.38 Zafer Avcı, Dk.45 Ali Terzi, Dk.4 ve Dk.55 Ercan AcarPAŞALİMANI-KAYNARCA KÖYÜ: 2-2

Kelle İbrahim Turnuvasında 4.Haftanın en dikkat çekecek maçlarından birisi Kaynarca Köyü ile Paşalimanı Masterler arasında oynandı. Her anında müthiş bir tempo ve heyecanın yaşandığı maçtan 2-2 beraberlik çıktı.

Saha: Gümüşsuyu

Kaynarca Köyü: Ali Dibak, Mesut, Sabahattin, Haktan, Gökhan ( Dk.47 Fatih ), Hidayet, Ali Akdoğan, Turan ( Dk.47 Sultan ), Arif ( Dk.31 Fuat )

Paşalimanı Masterler: Abdullah, Erol, Ahmet ( Dk.52 Kemal ), Erkan, Nihat, Ferruh ( Dk.45 Köksal ), Namık ( Dk.51 Hasan ), Ersin ( Dk.45 Şahin ), Taner

Goller: Dk.8 ve Dk.27 Namık / Dk.28 ve Dk.43 SabahattinKORUBAŞI-YENİ NESİL: 5-3

Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında 4.hafta müsabakalarından birisi de Korubaşı ile Yeni Nesil Masterler arasında oynandı. Maç bir ara 3-3 beraberliğe gelse de Korubaşı Takımı günün başarılı isimlerinde Gökhan ve Emre ikilisi ile 2 gol daha bulup maçı 5-3 kazanan taraf oldu.

Saha: Gümüşsuyu

Yeni Nesil Masterler : Zeki, Osman Top, Osman Aktaş, Ceyhun, Metin, Engin, Nusret, Mesut, İbrahim

Korubaşı: Turgay, Mücahit, Emre, Nihat, Gökhan, Hasan, Kurtuluş, Aykut, Alim

Goller: Dk.2 Metin Işkın, Dk.8 ve Dk.52 Emre Alev, Dk.10, Dk.45 Dk.24 Gökhan Kaymaz, Dk.15 Osman, Dk.40 Ceyhun Yalçın

Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında Cumartesi gününün son maçında Almanya Masterler ile Beykoz Şöhretler Takımları karşı karşıya geldiler. İlk Yarıyı 2-1 önde kapatan Almanya Masterler Takımı müsabakadan 7-3 galibiyetle ayrılmasını bildi.ALMANYA MASTERLER-BEYKOZ ŞÖHRETLER: 7-3

Saha: Gümüşsuyu

Almanya Masterler: Muhammed, Namık ( Dk.55 Şahin ), Cihan, Ümit ( Dk.36 Volkan ), Bayram ( Dk.43 Kasım ), Mehmet Doğan, Fırat ( Dk.41 Yasin ), Metin ( Dk.39 Tekin ), Özden ( Dk.54 Erdem )

Beykoz Şöhretler: Aydın, Erdoğan, Tuncay, Coşkun, Ferhat, İbrahim, Dursun, Nihat, Osman

Goller: Dk.2 Ferhat, Dk.6, Dk.14, Dk.45, Dk.52, Dk.55 Tekin,  Mehmet Doğan, Dk.38 Dursun, Dk.50 ve Dk.57 Kasım, Dk.59 Yasin

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb