reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 22 Eylül 2020 1433 Görüntüleme

BEYKOZ KELLE İBRAHİM TURNUVASINDA HEYECAN DEVAM EDİYOR

Gümüşsuyu Spor Kulübü Tesislerinde bu sene 8.Düzenlenen Geleneksel BİSK Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvası karşılaşmalarında 3.hafta maçlarının açılış gününden, Cumartesi’den 13 gol çıktı.

Gümüşsuyu Spor Kulübü Tesislerinde bu sene 8.Düzenlenen Geleneksel BİSK Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvası karşılaşmalarında 3.hafta maçlarının açılış gününden, Cumartesi’den 13 gol çıktı. Her geçen hafta daha da çekişmeli geçmeye başlayan müsabakalarda heyecan ise üst seviyede idi.

Pazar gün müsabakaları ise yağmur altında oynanırken, 13 golde buradan çıkarken, toplamda maçtan 26 çıkmış oldu. Gruplarda sıralama netleşmeye başlarken finale uzanan haftalarda daha da çekişmeli maçların olup, sürpriz sonuçların ortaya çıkacağı geride kalan maçlar itibarı ile olacak gibi.ESENLER YAVUZ SELİM-KOZYATAĞI: 2-2

Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında 3.Haftanın açılış maçında iki iddialı takım olan Esenler Yavuz Selim Masterler ile Kozyatağı Masterler Takımları karşı karşıya geldiler.

Tabiri Caizse tam bir final maçı şeklinde geçen müsabaka karşılıklı atılan ikişer golle 2-2 berabere tamamlandı.

ESENLER YAVUZ SELİM MASTERLER: Erdal-Musa-Yusuf-Süleyman-Yalçın-Çağatay ( Dk.38 Murat )-Efkan-Seyit-Nihat

KOZYATAĞI MASTERLER: Eyüp-Mehmet Yiğit ( Dk.43 Umut )-Ramazan-Resul-Levent ( Dk.50 Gündüz )-Murat-Mehmet Bulkur-Bülent-Halil ( Dk.55Rıfat )

GOLLER: Dk.5 Yusuf, Dk.18 Halil Bulut, Dk.24 Süleyman, Dk.30 LeventBEYKOZ MASTERLER-ARK BOYU: 3-1

Kelle İbrahim Masterler-Veteranlar Futbol Turnuvasında Cumartesi günün ikinci maçında Beykoz Masterler ile Ark Boyu Takımları karşı karşıya geldi.

Karşısında oyun disiplininden kopmayan, oldukça hareketli bir takım bulan Beykoz Masterler Takımı ilk yarıda istediği oyunu ortaya koyamazken ikinci yarıda risk alarak çıktığı karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmasını bildi.

BEYKOZ MASTERLER: Soner-Recep-Hasan Aydın-Cem ( Dk.31 Ercan )-Serkan-Turan ( Dk.50 Hakkı )-Zafer ( Dk.55 Ufuk )-Ali-Serdar

ARK BOYU MASTERLER: Serdal-Halit-Beslan-Sezgin-Yücel-Ersin-Erhan-Mustafa ( Dk.17 Cihan )-Adem

GOLLER: Dk.26, Dk.39 Turan Satır, Dk.28 Erhan, Dk.47 Ali TerziYARKİM MASTERLER-ALMANYA MASTERLER: 3-2

Kelle İbrahim Veteranlar-Masterler Futbol Turnuvasında 3.Hafta maçlarının Cumartesi Ayağındaki son maçta Yarkim Masterler ile Almanya Masterler Takımları karşı karşıya geldi.

Oldukça heyecanlı geçen maçta 2-0 geriye düşen Almanya Masterler Takımı 2-2 beraberliği yakalasa da son dakikalarda kendi kalesine attığı golün ardında sahadan üzgün ayrıldı.

YARKİM MASTERLER: Okan-Harun-Bülent-Erol-Ercan-Adem-Cem-Murat-Fatih ( Feridun )

ALMANYA MASTERLER: Muammer-Erkan-Namık Kemal-Bayram-Cihan-Şerif-Özdem-Mehmet-Şahin

GOLLER: Fatih, Feridun, Özdem, Coşkun, Tekin ( Kendi Kalesine-Almanya Masterler )

Turnuvada Pazar günü müsabakaları zaman zaman yağan yağmur altında ve soğuk havada oynanırken, heyecandan hiçbir şey eksilmedi. Pazar günü de sürpriz sonuçlar alınmadı değildi. Maçların skorlarına gelince…

Örnekköy Masterler-Anadoluhisarı Masterler: 1-1

Kaynarca Köyü-Korubaşı Masterler: 3-3

Yeni Nesil Masterler-Beykoz Şöhretler: 4-1

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb