reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 4 Ağustos 2020 1331 Görüntüleme

Alibahadır Mesire Alanı Yeni Yüzü İçin Gün Sayıyor

Beykoz Belediyesi Alibahadır Mesire Alanı yeni düzenlemeler ve tesisiyle kapılarını açmaya hazırlanıyor. Misafirlerinin, doğası ve temiz ortamında huzur bulacağı mesire hem şehirden uzaklaşmak hem de spor yapmak isteyenlere hitap edecek.

Beykoz Belediyesi Alibahadır Mesire Alanı yeni düzenlemeler ve tesisiyle kapılarını açmaya hazırlanıyor. Misafirlerinin, doğası ve temiz ortamında huzur bulacağı mesire hem şehirden uzaklaşmak hem de spor yapmak isteyenlere hitap edecek.Tarım ve Orman Bakanlığı’ndan kiralanan ve Beykoz Belediyesi tarafından işletilecek olan Alihabahadır Mesire Alanı, vatandaşlar için yeni hizmet anlayışıyla sosyal mekânlar ve spor alanlarıyla donatıldı.

İstanbullulara günü birlik tatil için alternatif olacak mesirede ziyaretçilerin spor yapabileceği yürüyüş yolları, koşu ve bisiklet parkurları, futbol ve basketbol sahası, çocuk oyun alanları, piknik masaları, restoran ve otopark yer alıyor.  Kemankeş Restoran’da Unutulmaz Yemekler

Şehre yakın konumu ve huzurlu ortamıyla tercih sebebi olacak mesirede Beykoz Belediyesi tarafından işletilecek Kemankeş Restoran’da da hazırlıklar sürüyor. Yeşillikler içinde, sakin ve nezih bir tesiste dinlenmek isteyenler için kurulan mekâna gelen ziyaretçilere kahvaltıdan akşam yemeğine kadar geniş bir menüde hizmet verilecek.  Birçok Dalda Spor Yapma İmkanı

İstanbullulara nefes aldıracak mesire yerinin bir kısmında ise amatör olarak okçuluk sporu da yapılacak, yetenekli gençlere ve meraklılarına okçuluk eğitimleri verilecek. Okçuluğun yanı sıra futbol, basketbol, koşu ve bisiklet gibi sporların da yapılabileceği mesire alanının amatör sporcuların uğrak yeri olması bekleniyor.

Beykoz Belediyesi Alibahadır Mesire Alanı’nın son hazırlıkların ardından ziyarete açılması planlanıyor.Alibahadır Mesiresi’ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceleyen Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın: “Alibahadır Mesire Alanı gerçekten çok özel bir yer olacak. Burası Beykoz’umuzun doğasının en derinden teneffüs edilebildiği yerlerden birisi. Sadece sayfiye yeri değil aynı zamanda spora gönül vermiş birçok vatandaşımızın bu anlamda nitelikli vakit geçirebilecek bir yer olacak. Çalışmalarımızı bitince, Beykoz’a yaraşır güzelliklerin, tabiat, huzur ve sporun bir arada olduğu mesiremize herkesi davet ediyoruz.” dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb