reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 4 Ağustos 2020 2697 Görüntüleme

AK Beykoz’da yeni hedef üye sayısını 50 bine ulaştırmak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden iki kere ödül alan AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı’nda yeni üye çalışmaları aralıksız devam ediyor.  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden iki kere ödül alan AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı’nda yeni üye çalışmaları aralıksız devam ediyor.  Geçen yıl partiye 8 bin üye kazandırarak Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden iki kere ödül alan AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı’nda yeni üye çalışmaları aralıksız devam ediyor. Beykoz teşkilatında bu yıl üye sayısını 50 bine ulaştırma hedefiyle çalışılacak.AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı, yeni üye için kampanya başlattı. AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dailmaç’ın öncülüğünde yeni üye çalışmaları aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz Kasım-Aralık ayında 4 bin 800, Ocak ayında da 3 bin olmak üzere AK Parti’ye toplam 7 bin 800 yeni üye kazandıran Beykoz Teşkilatı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden iki kere ödül almıştı.

Bu yıl Beykoz’da AK Parti üye sayısını 50 bine ulaştırma hedefiyle kolları sıvayan AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı tarafından yeni üye kampanyası kapsamında Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte mahallelerde eşzamanlı çalışma başlatıldı. Özellikle genç seçmenler başta olmak üzere üyeliği bulunmayan herkesi AK Parti Beykoz ailesine kazandırmak için özel çalışma yürütülecek.Bayram Şenocak’tan Beykoz teşkilatına ziyaret

Beykoz İlçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak da çalışmalar hakkında bilgi aldı. Hanefi Dilmaç öncülüğündeki Beykoz teşkilatına olan güvenini tekrarlayan Şenocak, “AK Partili olmak, her şeyden önce bir davaya sevdalanmak demektir” diyerek, herkesi üye olmaya çağırdı.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb