reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 20 Temmuz 2020 2828 Görüntüleme

AK Parti Beykoz’dan Kızılay’a kan desteği

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen kampanya ile Türk Kızılayı'na kan bağışında bulunuldu.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı öncülüğünde düzenlenen kampanya ile Türk Kızılayı’na kan bağışında bulunuldu.Koronavirüsü (Kovid-19) salgını nedeniyle azalan kan stoklarına destek amacıyla başlatılan kampanyanın startını AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç verirken, kan bağışı kampanyasına, ilçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra muhtarlar, spor kulüpleri, STK ve teşkilat üyeleri ile vatandaşlar da destek verdi.KAMPANYA DEVAM EDİYOR

Kızılay ve AK Parti Beykoz İlçe Başkanlığı işbirliğiyle “Kan ver can ver” sloganıyla ilk üç gün boyunca 15 Temmuz Şehitler Meydanı ve Ortaçeşme Meydanı’nda kurulan stantlarda yaklaşık 400 ünite kan bağışında bulunuldu. Kan bağışı kampanyasının önümüzdeki haftaya kadar çeşitli noktalarda devam edeceği öğrenildi.

“BU DÖNEMDE KAN VERMEK DAHA DA ÖNEMLİ”

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, kampanyayla ilgili yaptığı açıklamada, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele döneminde kan vermenin daha da önemli hale geldiğini söyledi. Kan vermenin sağlık için faydalarına da değinen Dilmaç, “Bu konudaki önerileri dikkate alıyoruz. Ayrıca hasta yatağında veya acildeki hastalara faydası olması niyetiyle tüm teşkilatlarımızla bu kampanyaya destek olacağız. Kızılay’ın 152. yılını kutladığı bu dönemde kan verme faaliyetlerinin daha da önemli olduğunu biliyoruz ve kampanyaya destek vermek istiyoruz.” dedi.

“LÜTFEN BU KURALLARA RİAYET EDELİM”

Dilmaç, koronavirüsle mücadele sürecinde normalleşme dönemine girildiğini fakat hassas davranmaya devam edilmesi gerektiğini hatırlatarak, “Cumhurbaşkanımız ve Sağlık Bakanlığımızın her platformda altını çizdiği maske, mesafe ve temizliği asla ihmal etmeden bu süreci geçirmemiz lazım. Bu süreci iyi yönetelim ki iki ay önceki döneme dönmeyelim. Lütfen bu kurallara riayet edelim.” diye konuştu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb