reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 25 Mayıs 2020 1506 Görüntüleme

Başkan Murat Aydın Beykozluların Bayram Sevincini Paylaştı

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla mahalleri ziyaret ederek ilçe sakinlerinin bayram sevincini paylaştı.  

Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla mahalleri ziyaret ederek ilçe sakinlerinin bayram sevincini paylaştı.  
Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın, koronavirüs tedbirleri kapsamında getirilen sokağa çıkma kısıtlaması dolayısıyla bu yıl Ramazan Bayramı’nı evlerinde geçiren ilçe sakinleriyle mahallelerde bayramlaştı.Beykoz Merkez,  Ortaçeşme, Tokatköy, Çamlıbahçe, Yalıköy, Soğuksu,  Çiğdem, Çubuklu , Paşabahçe, Görele,  Çavuşbaşı, Rüzgarlıbahçe, Yenimahelle ve Acarlar olmak üzere bir çok mahalleyi ziyaret eden Başkan Murat Aydın, Göksu Evleri ve Çubuklu Vadi Evleri’nde de vatandaşların bayramını kutladı.  Vatandaşları sosyal mesafe kuralına uygun olarak araç üzerinden selamlayan Başkan Murat Aydın evlerinin bahçelerinde oynayan çocuklara şeker verdi.
Mahalle ziyaretlerine AK Parti İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç da Başkan  Murat Aydan’a eşlik ederek vatandaşların bayram sevincine ortak oldu. İlçe sakinleri balkon ve camlara çıkarak Başkan Murat Aydın’a coşkuyla karşılık verirken bazı vatandaşlar da kendisine bayram şekeri  ikram etti.Megafondan Beykozlulara hitap eden Başkan Murat Aydın: “Tüm hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı canı gönülden kutluyor, küçüklerimi sevgiyle, büyüklerimi hürmet ve saygıyla selamlıyorum. Bu bayram farklı bir usulle selamlaşıyoruz, çok şükür ki yine de mutluyuz.  Rabbim’den  diliyorum ki bir an evvel ülkemizi koronavirüsten selamete çıkarsın, sizlere aileniz ve sevdiklerinizle esenlik dolu bir ömür, nice hayırlı ve güzel bayramlar nasip etsin” dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb