reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Sağlık, Sür Manşet 24 Mart 2020 1798 Görüntüleme

Beykoz Kent Konseyi’nden Farkındalık Çalışması

Beykoz Kent Konseyi, Covid-19 koronavirüs salgınına karşı "Gönülden Selamlaşalım" adıyla sosyal mesafenin korunmasına dikkat çeken bir farkındalık çalışması başlattı.

Beykoz Kent Konseyi, Covid-19 koronavirüs salgınına karşı “Gönülden Selamlaşalım” adıyla sosyal mesafenin korunmasına dikkat çeken bir farkındalık çalışması başlattı.

Beykoz Kent Konseyi, koronavirüs bulaşma riskini azaltmak amacıyla insanların birbirlerinden en az 1 metre mesafede durarak sosyal mesafeyi koruması, sarılıp tokalaşmak yerine “gönül selamı” ile selamlaşmayı hatırlatan rozet hazırladı.“Gönülden Selamlaşalım” adıyla gerçekleştirilen farkındalık çalışması Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı ve Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın başta olmak üzere kamu çalışanlarına ve toplumun farklı kesimlerine ulaştırıldı.Farkındalık çalışması Beykoz Kent Konseyi Başkanı Sadullah Kabahasanoğlu ile birlikte Yürütme Kurulu Üyesi ve Kasder Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık ve Genel Sekreter Serap Uncular’ın Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı’yı ziyaretiyle başladı.Ziyarette Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı  “Kontrol altında tutamayacağımız her türlü temas, bizi virüs taşıyıcısı haline getirebilir. Sosyal mesafeyi ne kadar korur ve sosyal hareketliliği ne kadar azaltırsak, virüsün yayılma hızını, dolayısıyla yol açtığı tehdidi o derece minimize etmiş oluruz. Sarılıp tokalaşmak yerine gönül selamıyla selamlaşacağız.” ifadelerini kullandı.Beykoz Kent Konseyi, Covid-19 koronavirüsten korunabilmek amacıyla sosyal medya hesapları üzerinden konuya dikkat çekmeye devam ediyor.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

Aydın Düzgün’den Teşekkür

Aydın Düzgün’den Teşekkür

Tema Tasarım | AnatoliaWeb