reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 9 Mart 2020 2294 Görüntüleme

BEYKOZ MASTERLER ŞAMPİYONLUK KUPASINA KAVUŞTU

İstanbul Masterler Futbol Liginde yer aldığı grupta şampiyonluğa ulaşan Beykoz Masterler Takımı Şampiyonluk Kupasına kavuştu.

İstanbul Masterler Futbol Liginde yer aldığı grupta şampiyonluğa ulaşan Beykoz Masterler Takımı Şampiyonluk Kupasına kavuştu.

Kavacıkspor 15 Temmuz Şehitler Stadında İstanbul Şampiyonunu belirleyecek Türkiye Veteranlar Futbol Ligi Antalya Turnuvası müsabakaları başlarken, Beykoz Masterler SK Şampiyonluk Kupasını Paşalimanı Masterler Takımı ile yaptığı karşılaşma öncesinde aldı. Öte yandan İstanbul Şampiyonluğu yolunda çıktığı iç müsabakasından 5-2 galip ayrılan Sarı-Siyahlılarda mutluluk çifte katlanmış oldu.

Beykoz Masterler Sk Takımı Şampiyonluğa ulaşmanın yolunda bir sevinçli haber de Takımın Başarılı futbolcularından Kamil Beyazkartal ile gelen Gol Krallığı Kupası ile yaşarken, Türkiye Şampiyonası için de rakiplerine adeta gözdağı vermiş oldu.

Beykoz Masterler Sk Takımı Paşalimanı Masterler karşılaşmasına Kalede Mehmet Karataş-Recep-Menderes Türkoğlu-Hasan Aydın-Ekrem Akbulut-Onbaşı Satır-Serdar Büyük-Tuncer-Serkan-Zafer Avcı ve Kamil Beyazkartal‘dan oluşan bir kadro ile çıktı. Yedek sıralarında başlayan isimler ise Aydın Kurçenli-Birol Öztürk-Barış Uzun-Yasin Kan-Hakkı Baş ve Bülent Soner idi.

Sarı-Siyahlıları farklı galibiyete taşıyan gollerin ikisi Tuncer’den birer tanesi ise Kamil-Bülent ve Zafer imzalı idi. İlk hafta maçları sonrasında Beykoz Masterler Takımı Liderlik koltuğuna oturan taraf oldu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb