reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 16 Şubat 2020 2079 Görüntüleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Beykoz’a 2. Ödül

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen törenle Beykoz'u bir kez daha ödüllendirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen törenle Beykoz’u bir kez daha ödüllendirdi. Geçtiğimiz aylarda üye çalışmaları nedeniyle ödüllendirilen Beykoz AK Parti İlçe Teşkilatına bir kez daha ödül verildi. Erdoğan, “Beykoz’u bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuştu.AK Parti’ye kazandırılan 45 bin üyenin ödül töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni katılan üyelere hoş geldiniz diyerek, yeni üyelerin Partiye kazandırılmasında emeği geçenleri tebrik etti. “Üye sayımız artıyor, ailemiz büyüyor” sloganıyla yürütülen çalışmaların kararlılıkla devam edeceğine olan inancını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlik kollarında aktif siyasete başladığı dönemde yeni üye çalışmasının ne kadar zor olduğuna şahitlik ettiğini anlattı.“MİLLETİMİZİN ÜLKEYİ YÖNETME SORUMLULUĞUNU TEVDİ ETTİĞİ KADROLARIN SAĞLAM DURMASI GEREKİYOR”

AK Parti’nin 10,5 milyona yakın üye sayısıyla Türkiye’nin en fazla üyeye sahip partisi olduğuna dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu, dünyada da böyledir, örneği yok. Kime bunu söylersek hepsi şaşırıyor. Aynı şekilde 1 milyonu aşan genç ve 4 milyon 700 bini aşan kadın üye sayısıyla bu alanlarda da rakipsiz durumdayız. Üye sayımız, toplam seçmenin yüzde 19 gibi önemli bir oranına ulaşıyor” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu oranları yeterli bulmadığını belirterek, “Amacımız 83 milyon insanımızın her bir ferdini bu büyük ailenin bir parçası hâline getirmektir. Bu ülkede herkesin gönlünü kazanmadan ve orada kalıcı hâle gelmeden kendimizi görevimizi bihakkın yerine getirmiş sayamayız” diye konuştu.

Türkiye’de kuruluşu tepeden tabana doğru değil tabandan tepeye doğru gerçekleştirilmiş ilk ve tek partinin AK Parti olduğuna vurgu yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, teşkilatın, üye çalışmalarını en küçük bir aksamaya, gevşemeye, göz boyamaya meydan vermeden samimi ve sıkı bir şekilde sürdürmek mecburiyetinde olduklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Şubat itibariyle başlayacak ilçe kongreleriyle büyük kongre sürecini başlatacaklarını ülkesine, milletine, şehrine hizmet etmek isteyen herkesi AK Parti teşkilatlarında görev üstlenmeye davet etti.

Türkiye’nin en az Cumhuriyetin kuruluş dönemindeki kadar kritik, sonuçları en az o dönemdeki kadar büyük olacak bir mücadelenin içinde olduğuna dikkati çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Siyasi, ekonomik, askerî olarak öylesine büyük bir kuşatma ve saldırı altındayız ki tam manasıyla Çanakkale’deki gibi yedi düvele karşı duruyoruz desek yeridir. Mücadelenin büyüklüğü öncelikle bizlerin, yani milletimizin ülkeyi yönetme sorumluluğunu tevdi ettiği kadroların sağlam durmasını, safları sıkı tutmasını gerektiriyor” ifadelerini kullandı.Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Özellikle bir şeyin üzerinde durmam lazım; şimdi bazıları istifa ediyor diyorlar. Edebilir, ama bakın bir ayda 45 bin geldi. Bizim için bu noktada söylenmez, ama mecburen söyleyeceğim; ölenler öldü, kalan sağlar bizimdir, olay bu. Yani hani bir ölür bin diriliriz var ya, bu da budur. Onun için hiç üzülmeye falan gerek yok. Yeter ki teşkilatımız diri olsun, çalışsın ve bu üye kayıtlarında yoğun bir şekilde çalışmaya devam edelim. Gitmişler; hayır olmuş, niye? Demek ki onlar kendileri için burada beklediklerini bulamadılar” değerlendirmesinde bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşması sırasında yeni üyelere ait klasörlerden isimler seçerek bazı yeni üyeleri telefonla arayarak hayırlı olsun dileklerini iletti.Geçtiğimiz aylarda üye çalışmaları nedeniyle ödüllendirilen Beykoz’a bir kez daha ödül verildi. Erdoğan, “Beykoz’u bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuşurken İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Belediye Başkanı Murat Aydın, Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker ve yönetim kurulu üyeleriyle sahnede fotoğraf çektirdi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb