reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 12 Şubat 2020 1389 Görüntüleme

Mehmet Demir’in annesi ebediyete uğurlandı

Beykoz Belediyesi CHP Meclis üyesi Mehmet Demir'in annesi vefat etti. Merhum Ümmihan Demir için Paşabahçe'de cenaze namazı kılındı.

Beykoz Belediyesi CHP Meclis üyesi Mehmet Demir’in annesi vefat etti. Merhum Ümmihan Demir için Paşabahçe’de cenaze namazı kılındı.Beykoz Pazarcılar Derneği Başkanı ve Beykoz Belediyesi CHP Meclis Üyesi Mehmet Demir’in 90 yaşındaki annesi Ümmihan Demir, yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle kalp krizi geçirdi.

Yoğun bakımda tedavi altında olduğu sırada kalp krizi sonucu vefat eden Ümmihan Demir için Paşabahçe Merkez Camii’nde öğlen namazına müteakip cenaze töreni düzenlendi.Merhume Ümmühan Demir’in cenazesine; KAS-DER Genel Başkanı Remzi Şen, Genel Başkan Yardımcıları Nevin Çalışkan, Şeref Sarıkaya ve Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, , CHP Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, İYİ Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç, eski dönemler ve mevcut dönem Belediye Meclis Üyeleri, CHP eski Beykoz İlçe Başkanları Mahir Taştan, Metin Çanak, Ahmet Erkan, Beykoz Polis Hizmetleri Derneği Başkanı Birzat Mermer, Paşabahçe Mahallesi Muhtarı İlkay Karababa Aydın ve çok sayıda partili ve pazarcılar katıldı.Mehmet Demir, cami avlusunda namaz öncesi kabul ettiği taziyelere namaz sonrası da devam ederken merhum Ümmihan Demir Paşabahçe Mezarlığındaki aile kabristanlığında defnedildi.

Merhume Ümmühan Demir’e Yüce Allahtan rahmet, başta Mehmet Demir olmak üzere tüm aile bireylerine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Etiketler:

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb