reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 9 Ocak 2020 1282 Görüntüleme

TÜGVA Beykoz Temsilciliği’nden Teşekkür

Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu programa yönelik bir açıklama yapan TÜGVA Beykoz Temsilcisi Ekrem Tuncer, destek veren isimlere teşekkür etti.

Geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu programa yönelik bir açıklama yapan TÜGVA Beykoz Temsilcisi Ekrem Tuncer, destek veren isimlere teşekkür etti.

Açıklamada şöyle denildi:

31 Aralık 2019 tarihinde Beykoz’umuzun en büyük salonlarından Çavuşbaşı Kasrında düzenlemiş olduğumuz Mekke’nin Fethinin 1389. Yıldönümü etkinliğine binlerce Beykozlu akın etmiştir. Beykoz’da adeta tarihi bir gece yaşanmıştır. İnsanlık tarihinde çok önemli bir dönüm noktası olan Kutsal Belde Mekke’nin Fethi, Beykoz özelinde ilk defa bu denli geniş bir katılım ve yoğun bir program ile kutlanmıştır.

Bundan sonraki yıllarda da Mekke’nin Fethi yıl dönümlerini coşkulu ve mana bakımından çok daha dolu programlarla idrak etmemiz gerektiğini de 31 Aralık 2019 salı gecesi Çavuşbaşı Kasrında yaşanan izdiham ile anlamış bulunmaktayız. İnsanımız böylesi etkinliklere adeta susamış durumda olduğunu göstermiş olduğu yoğun ilgi ile bir nevi bizlere haykırmıştır.

Program esnasında selamlaştığımız yüzlerce Beykozlu bu tarz etkinliklerin artarak devamını bekledikleri ilettiler. Bu istekleri karşılıksız bırakmayacağımızı ve toplumumuzun beklentisi doğrultusunda kendi kültür ve değerlerimizi önceleyen, milli ve manevi bir çalışma takviminde 2020 yılı içerisinde ve sonrasında Beykoz halkının hizmetinde olacağımızı peşinen ifade etmiş olalım.

Türkiye Gençlik Vakfı’nın kurulma sebeplerinin en başlıcası; toplumumuzdaki milli ve manevi değerlerine bağlı, imanlı bir neslin yetişmesi arzusudur. Çağın gerekliliklerini göz ardı etmeyen bir anlayışla, yeni nesil gençlik hareketi olarak kısa sürede ülke sathında vücut bulmamız bu değerleri öncelememizden kaynaklıdır.

Edirne’den Kars’a, Antalya’dan Artvin’e vatanımızın tüm metrekaresinde var olan, Büyük bir gençlik hareketi olan Tügva; her daim gençliğimizin yetişmesinde üzerine düşeni yapmaktan geri durmayacak ve kararlılıkla Hakkın Hakim olduğu yeni bir dünya hedefine emin adımlarla yürüyecektir.

TEŞEKKÜR

Mekke’nin fethi gecemizin gerçekleşmesi için yapmış olduğumuz çalışmalara en başından beri katkısını esirgemeyen Beykoz Belediyesi Kültür Müdürü Basri Akdemir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay’a, solonu ücretsiz olarak kullanımımıza tahsis eden İş İnsanı Yasin Yıldız’a, programa katılımcıların ulaşımına destek olan İş İnsanı Uğur Kakıcı’ya program esnasında çocuklara hediyeleri ulaştırmamıza katkısı olan; İş İnsanı Mahmut Dönmez ve Mehmet Fatih Akdağoğlu’na, çekilişle hediye edilen akıllı telefon için İş İnsanı Mustafa Turnacıoğlu’na, tabletler için İş İnsanı Murat Günday’a, Bisikletler için Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam’a, Kudüs Turu için Beykoz Rizeliler Dernek Başkanı Mikail Akyıldız’a, Umre ödüllerimizin masraflarını üstlenen Ensar Vakfı Beykoz Şube Başkanı Deniz Soytemiz ve AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç’a teşekkür ediyoruz.

Ayrıca Beykoz Belediye Başkanımız Murat Aydın’a, programımızın gerçekleşmesinde bizlere gösterdikleri yakın alaka ve destek sebebiyle; Vakfımız İlçe yönetim kurulu üyelerimiz adına teşekkürlerimizi arz ediyorum.

Ekrem Tuncer

TÜGVA Beykoz İlçe Temsilcisi

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb