reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 16 Aralık 2019 2088 Görüntüleme

CHP Beykoz’a bir aday daha… Gülten Demirbaş

CHP Beykoz Örgütünün olağan kongresi için bir isim daha İlçe Başkan Adaylığını açıkladı.

CHP Beykoz Örgütünün olağan kongresi için bir isim daha İlçe Başkan Adaylığını açıkladı.

CHP Parti Okulu Eğitmeni Gülten Demirbaş, İlçe Merkezinde yaptığı açıklamayla yapılacak 37. Olağan Kongrede aday olduğunu söyledi.

Demirbaş, 2007 yılından itibaren Beykoz’da ikamet ettiğini ifade ederek, “Devlet kurumlarında çalıştım. İstifa ederek belediye şirketlerinde çalıştım. Üst düzey görevlerde bulundum. Belediye şirketlerinin nasıl çalıştığını gözlerimle gördüm. Özel sektörde İnsan Kaynakları Müdürlüğü ve Danışmanlığı yaptım. 2008 Yılı itibariyle Beykoz’da yapılan bütün seçimlerde saha çalışmalarında görev aldım. Bunlarda çok büyük deneyimler kazandırdı. Beykoz’da yaşayan halkla ilgili deneyimlerimiz oldu.” diye konuştu.“Elimizi taşın altına sokmanın vakti geldi dedik”

İlçe başkan adaylığının kendisine partililerce ‘teklif’ edildiğini dile getirerek konuşmasına devam eden Gülten Demirbaş, “Bu göreve talip olmamın çok önemli göstergeleri bunlar. Bunlar örtüştüğü için, bana teklif edilen bu görevi kabul ettim. Bazı partili arkadaşlarım, bir yenilik isteyen örgütten arkadaşlarımın talebi doğrultusunda bu işi yapabileceğime inandım. Uzun bir süre düşündüm. Kolay bir görev değil, zor bir görev. Burası benim için bir prestij değil, biz partimizin başarılı olması için neler yapabiliriz? Umutlarımızı yitirdiğimiz zamanlar da oldu. Elimizi taşın altına sokmanın vakti geldi dedik. İlkelerimiz ve amaçlarımız örtüştüğü için bir ekip olarak neden bu işi yapmayalım dedik.” ifadelerini kullandı.

Demirbaş, sosyal medya üzerinden İlçe Başkan adaylığını açıkladığı gün ile Türkiye’de kadınlara seçme ve seçilme hakkının verildiği günün denk gelmesinin kendisini sevindirdiğini ifade etti.“AKP ve zihniyetine karşı kazanacağız”

Demirbaş, şunları söyledi: “Sosyal medyada Başkan adaylığımı açıkladığım gün Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verildiği güne denk geldi. Benim için gerçekten çok güzel bir tesadüf oldu.

CHP Beykoz Örgütünü çağdaş, sosyal, demokratik ilkelere taşımak istiyoruz. Zaten partimizin ilkeleri bunlar ve daha etkin kılmalıyız. Amacımız 4 yıl sonra burada yerel seçimleri kazanmak, rakibimiz de belli. AKP ve zihniyetine karşı bu defa kazanacağız.”

Gülten Demirbaş’ın adaylık açıklamasına CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ile Başkan Adayı Mahir Taştan da katıldı.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

“İYİ HAL” TERÖRÜ

“İYİ HAL” TERÖRÜ

Tema Tasarım | AnatoliaWeb