reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 14 Ekim 2019 1432 Görüntüleme

Geleneksel kestane festivalinde tonla kestane dağıtıldı

Kastamonu Bozkurt Görentaş Köyü Derneği tarafından bu yıl 25’incisi düzenlenen geleneksel kestane festivalinde tonla kestane dağıtıldı.

Kastamonu Bozkurt Görentaş Köyü Derneği tarafından bu yıl 25’incisi düzenlenen geleneksel kestane festivalinde tonla kestane dağıtıldı.Derneğin Çukurçayır’daki merkezinde gerçekleşen festivale AK Parti Adalet Komisyonu Başkanı Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, AK Parti İstanbul Milletvekili Hulisi Şentürk, önceki dönem Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Sağlam, Meclis Üyelerinden Engin Yıldız; Mehmet Temel; Sadullah Kabahasanoğlu; Şefik Yavuzyılmaz, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, Bozkurt Dernek Başkanı Mustafa Dikmen, KASDER Genel Başkanı Remzi Şen, KASDER Beykoz Şube Başkanı Süleyman Çalık, Köseali Alantepe Dernek Başkanı Cemal Çelik, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu ve muhtarlardan Sedat Altun; Emre Çankaya; Yasemin Yalçın; Mustafa Göllü; Halil İbrahim Çiftçi; Ali İhsan Aydın; Yüksel Kılıç; Yusuf Kıroğlu; Ahmet Öztürk; Kemal Özmen, birçok stk ve siyasi parti yöneticilerine, geçmiş dönem meclis üyeleri, başkan danışmanları, dernek üyeleri katıldı.Misafirlere Kastamonu’dan toplanan yaklaşık bir ton kestane ikram edildi. Misafirleri selamlayan Dernek Başkanı Erol Yılmaz şöyle konuştu: “Bu tarz etkinlik İstanbul’daki hemşerilerimizle toplanmamız için bir fırsat haline geldi. Artık insanların aklında, her yıl Kestane Şenliği’nde buluşma düşüncesi var. Derneğimiz kurumsal yapısı nedeniyle birçok il ve ilçe derneğinden çok daha ileri bir seviyede çalışmalarımız devam ediyor. Geçen 25 yılda büyüyerek başarımız devam etti, şunu da eklemekte fayda görüyorum. Asla bir tabela derneği olmayacağız.”

Duygu ve düşüncelerini aktarmak için söz alan İlçe Başkanları; Aydın Düzgün, Oğuzhan Karaman ve Şeref Kaçmaz katılımcılara, Suriye’nin Tel Abyad ve Rasuleyn bölgesinde Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarının sürdürdüğü ‘Barış Pınarı Harekatı’ için zafer diledi.İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Yücel Çelikbilek şunları dile getirdi: “Bizim inancımızda birlik beraberlik önemlidir. Vatan sevgisinin imandan olduğunu söyleyen Peygamberin ümmetiyiz biz. Buna dikkat etmeli bu hassasiyetler çerçevesinde her zaman birliği korumalıyız. Birlik olduğumuz zaman 15 Temmuz’da da gördüğünüz gibi hiçbir şey önümüzde duramıyor. Bugün Suriye’de de birlikteyiz. Yine önümüzde hiçbir güç duramıyor. Duramayacak.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb