reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 13 Eylül 2019 1257 Görüntüleme

Beykozlu Kadınlar Sağlıklı Yaşam İçin Harekete Geçti

Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı Soğuksu ve Yenimahalle Kadın Spor Salonu öğrencileri, Kanlıca sahili boyunca Burunbahçe’ye kadar ‘Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’ yaptı.

Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü’ne bağlı Soğuksu ve Yenimahalle Kadın Spor Salonu öğrencileri, Kanlıca sahili boyunca Burunbahçe’ye kadar ‘Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’ yaptı.Çocuklarını okula bırakan anneler Kanlıca’da buluşup yürüyüşe katıldı. Yürüyüşün ardından uzman spor antrenörleri kadınlara sağlık için gerekli olan fiziksel egzersizleri de yaptırdı.İlçe sakinlerinin spora teşvik edilmesi ve obeziteyle mücadeleyi amaçlayan yürüyüşün ardından Beykoz Belediyesi katılımcılara sağlıklı yiyeceklerden oluşan kahvaltı ikram etti.Nazmiye Torun: Beykoz Konakları (63)

Ben Soğuksu spor salonu öğrencisiyim. Her hafta bu yürüyüşe arkadaşlarımla birlikte katılarak çok aktif oluyoruz. Aldığım spor dersleri ve yürüyüşler sayesinde kendimizi daha dinamik hissediyoruz. Vücudumuz çok zinde kalıyor.Ela Salman: Küçüksu Mah. (41)

Sağlıklı yürüyüşten çok memnunuz. 3 yıldır bu kurslara katılıyorum. Spor ve başlatılan bu sağlık yürüyüşleri sayesinde hem sağlıklı oluyorum hem de yeme alışkanlıklarım düzene giriyor. Fazla kilolardan kurtuluyoruz. Arkadaş ve komşularımla ders ve yürüyüş günlerinin zamanını iple çekiyoruz.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb