reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 8 Eylül 2019 1177 Görüntüleme

BEYKOZ BELEDİYESPOR’DA İMZA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

THF Erkekler Hentbol Süper Liginin iki İstanbul temsilcisinden biri konumunda olan Beykoz Belediyespor'da imza töreni vardı.

THF Erkekler Hentbol Süper Liginin iki İstanbul temsilcisinden biri konumunda olan Beykoz Belediyespor’da imza töreni vardı.Beykoz Belediye Başkanlığına gerçekleşen programa başta Kulüp Başkanı Salim Öztürk olmak üzere Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Esat Yaşar, Selim Muslu ve Yaşar Kesici’nin yanı sıra Hentbol Takımı Antrenörü Mesut Ilgın, Yardımcı Antrenör ve aynı zamanda Sportif Direktör Akın Yenigün, Kaleci Antrenörü Serdar Karaçam ile Takım Menajeri Cengiz Hatırnaz katılım sağladı.Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı Salim Öztürk yeni sezonun hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunurken, ” Bu sezon iyi ve iddialı bir kadro oluşturduk. Beykoz Belediye Başkanımız Murat Aydın’a vermiş olduğu büyük destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Önümüzde önemli bir maç, yani Süper Kupa maçımız var. Bu Kupayı çok istiyoruz, ikinci kez Beşiktaş Aygaz ile mücadeleye çıkacağız, İnşallah Kupayı bu kez müzemize getireceğiz. Beykozlu sporseverler her geçen gün Hentbol Sporuna ilgisini daha da arttırmakta. Bu sezon ki maçlarımıza da ilginin bir hayli fazla olacağı düşüncesindeyim. Mücadele ruhunu hiçbir zaman kaybetmeden sonuç ne olursa olsun hiçbir zaman pes etmeden salona son dakikaya kadar gücümüzü yansıtacağız.” şeklinde konuştu.Beykoz Belediyespor Hentbol Takımı Antrenörü Mesut Ilgın ise 29 Temmuz’da başladıkları yeni sezon çalışmalarında bir hayli mesafe kat ettiklerini söylerken, ” Şu anda tüm dikkatimizi Süper Kupa maçına çevirmiş durumdayız. İstediğimiz kadroyu kurduk. Antrenmanlarımızda ilk günden bu yana yeri geldi haftada 8 hatta 10 çalışma gerçekleştirdiğimiz anları yaşadık. Süper Kupayı ben de oyuncularımda fazlası ile istiyor. Belediye Başkanımız Murat Aydın’a o kupayı hediye etmeyi çok istiyoruz. Bu kadar yoğun tempoda verilen emeğin karşılığını almak istiyoruz ” dedi.Beykoz Belediyespor Menajeri Cengiz Hatırnaz ise geçen sezon bitiminde yapmış oldukları planlama kapsamında transfer listelerinde bulunan tüm isimleri kadroya dahil ettiklerini söylerken, ” Bu anlamda bu sezon ki kadromuzdan oldukça memnunuz. Skor ne olursa olsun sonuna kadar mücadeleyi bırakmayacağız. ” diye konuştu.

Beykoz Belediyespor Hentbol Şubesi Sorumlusu Ali Esat Yaşar’da yaptığı konuşmada, ” Hentbol sporuna ilgi her geçen gün artmakta. Okullar bazında bir hayli ilgi çekmekte. Biz de Beykoz Belediyespor ile birlikte ilçenin ikinci Hentbol Takımı olan ve Başkanlığını yaptığım Kanlıcaspor’da kurduk. Bu sezon çok başarılı bir sezon geçecek, buna bütün kalbim ile inanıyorum ” dedi.Beykoz Belediyespor Sportif Direktörü Akın Yenigün, Beykoz’da Hentbol Sporunun kesinlikle tuttuğu kanaatinde olduğunu söylerken, ” Hentbol Şubesinin kurulduğu günden beri kulübün içinde olan biri olarak gelinen noktanın oldukça sevindirici olduğunu söyleyebilirim. Altyapımızdan başarılı isimler çıkmaya başladı, hatta geçtiğimiz haftalarda 2 oyuncumuzu bu anlamda milli takıma gönderdik. Bu sezon ki kadromuz ile ligde çok ses getireceğiz. Beykoz Belediye Başkanımız Murat Aydın’a Süper Kupayı getirmeyi çok arzu ediyoruz. Bizlere verdiği destek için de teşekkür ediyoruz ” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb