reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 16 Haziran 2019 1520 Görüntüleme

Anadoluhisarı İdman Yurdu Yönetimi STK ve iş dünyası toplantısına katıldı

Anadoluhisarı İdman Yurdu Yönetim Kurulu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında organize edilen STK ve iş dünyası toplantısına katıldı.

Anadoluhisarı İdman Yurdu Yönetim Kurulu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında organize edilen STK ve iş dünyası toplantısına katıldı.

Ataköy Sheraton Otel’de gerçekleşen düzenlenen toplantı öncesi MHP Genel Başkan Yardımcısı Anadoluhisarı’nın köklü ailelerinden Fethi Yıldız’ la sağlanan görüşmede, Anadoluhisarı İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Cenk Nur tarafından kulübün sorunları hakkında detaylı bilgi verildi. Fethi Yıldız’a, kulübün tesis ve sahası için yapılan başvurular ve özellikle İBB’ye verilen dilekçeler sunuldu. Başkan Cenk Nur, bürokratik sürecin çok uzun sürdüğünü ve kulübün tesislerine ve sahalarına en kısa sürede kavuşmak istediklerini belirtti. Ayrıca, Anadoluhisarı ve Beykoz halkının da tesisleri arzuladıklarını belirtti.Anadoluhisarı İdman Yurdu Yönetimini MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yle,  “Anadoluhisarı İdmanyurdu Talat Paşa’nın kulübü, yöneticileri ise bizim çocuklarımız.” diyerek tanıştıran ve kulübü yakından tanıdığını söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız konuyla ilgili şunları ifade etti: “Anadoluhisarı mutlaka Küçüksu Çayırı’ndaki yerine geri dönmeli. Vakit geçirmeden bir araya gelerek süreci hızlandıralım. Bir Hisarlı olarak bu süreçte yanınızdayım.”

Toplantı sonrasında MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız ile beraber Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye kulüp forması hediye etti.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb