reklam reklam
Ana Sayfa Kültür - Sanat, Sür Manşet 10 Mayıs 2019 1486 Görüntüleme

Beykoz Vakfı’ndan protokol ziyaretleri

Adem Çalışkan başkanlığındaki Beykoz Vakfı Yönetim Kurulu 17 Şubat’ta gerçekleştirdiği kongreden sonra protokol ziyaretlerine başladı.

Adem Çalışkan başkanlığındaki Beykoz Vakfı Yönetim Kurulu 17 Şubat’ta gerçekleştirdiği kongreden sonra protokol ziyaretlerine başladı.

Geçtiğimiz günlerde Beykoz Yerel Basınıyla bir araya gelen Beykoz Vakfı Protokol Ziyaretlerine başladı. Yönetim Kurulu bu çerçevede Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı ve Emniyet Müdürü Hüseyin Güleç’i makamlarında ziyaret ederken Başkan Adem Çalışkan kongre süreci ve gelecek sezon hazırlıklarıyla ilgili bilgi verdi.Beykoz Vakfı ilk ziyaretini sabah saat 10.00’da Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı’ya yaptı. Başkan Adem Çalışkan vakfın gelecek vizyonuyla ilgili Kaymakam Katırcı’ya bilgi verdi. Çalışkan, “vakfımız Şubat ayında kongresini yaptı. O tarih tam da seçim sürecine denk geldiği için, bu ziyaretleri yapmak işin sürecin bitmesini bekledik. Ancak süreç devam ediyor. Biz de daha fazla gecikmeden ziyaretlerimizi yapalım diye karar aldık.“İlk iki yıl tadilatla geçti”

Çalışkan Ali Zengin Başkanlığı’ndaki ilk dönemde binayı komple yenilediklerini ve bu nedenle vakıfta kültür-sanat alanlarında pek bir çalışma yapılamadığını belirterek, “gerek Ali Zengin Başkanımız, gerekse Onursal Başkanımız Yücel Çelikbilek’in önemli katkılarıyla Beykoz’un gözbebeği olan bu kurumu fiziki şartları itibariyle hak ettiği noktaya taşıdık. Bundan sonra bizlere de sosyal ve kültürel alanlar başta olmak üzere Beykoz Vakfı’nın her alanda Beykoz’u kucaklamasını sağlamak düşüyor. Çalışmalarımızı bu doğrultuda hazırlıyoruz ve inşallah önümüzdeki sezon en önemli çalışmalarımızdan biri Boğaziçi Sohbetleri olacak. Öte yandan vakfımızın terasında küçük bir değişiklik yapıyoruz ve artık yaz aylarında Beykozluların boğaza karşı çaylarını içip, dinlenebilecekleri huzurlu bir atmosfer oluşturuyoruz” şeklinde konuştu.

“Vakıf Beykoz için çok önemli”

Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı “bu Vakıf Beykoz için çok önemli” diyerek başladığı sözlerine şöyle devam etti, “Vakfın çalışmalarını çok önemsiyorum ve Beykoz sosyal hayatı için adeta bir lokomotif. Beykoz’la özdeşleşmiş en önemli STK olan vakfımıza önümüzdeki süreçte imkanlar dahilindeki her türlü desteği vermek isterim. Birlikte ortak çalışmalar da yapabileceğimiz gibi, sizin projelerinize de destek oluruz. Yeterki bir şeyler üretin ve Beykoz’a katkı sunun.”

Ziyaretin sonunda Beykoz Vakfı Başkanı Adem Çalışkan, Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı’ya yağlı boya bir Beykoz tablosu hediye etti. Beykoz Vakfı’nın ikinci durağı Beykoz Emniyet Müdürlüğü oldu. Emniyet Müdürü Hüseyin Güleç’in samimi misafirperverliğiyle yaklaşık yarım saat süren ziyarette konu Beykoz’du. Beykoz Vakfı ve Emniyet Müdürlüğü’nün ortak çalışmalar yürütebileceğine de değinilen ziyaretin sonunda Vakıf Başkanı Adem Çalışkan Emniyet Müdürü Hüseyin Güleç’e yağlı boya bir Beykoz tablosu hediye etti.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb