reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 9 Nisan 2019 2329 Görüntüleme

İSMMMO yeni başkanını seçecek

İstanbul Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) 12 Mayıs’ta Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde yapılacak seçimle yeni başkanını seçecek.

İstanbul Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (İSMMMO) 12 Mayıs’ta Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde yapılacak seçimle yeni başkanını seçecek.İstanbul’da 45 bine yakın üyesi bulunan İSMMMO’nun mevcut başkanı Yücel Akdemir yeniden aday olacak.

Seçimle ilgili konuşan Başkan Yücel Akdemir, “Sadece defter tutan değil, mali raporları hazırlayan, yorumlayan, yönetim danışmanlığı yapan, uzmanlıklarıyla daha çok kazanan bir meslek mensubu olmak üzere eğitim projelerimizle geleceğe yürüyoruz.” dedi.Yücel Akdemir şöyle konuştu: “Bugün, 30 yıllık serüvenimizde, hep yan yana, omuz omuza bir mesleği geliştirme mücadelesi vermenin övüncüyle buradayız. Bugüne kadar ülkemiz, İSMMMO ve en önemlisi mesleğimiz için birlikte çalıştık. Biliyorum ki, bu onurlu mücadeleyi vermeseydik bu kadar saygın bir mesleğe sahip olamazdık. Ancak bu çaba asla sona ermeyecek. Şimdi bu çağdaş ve demokrat bilinçle daha iyiye, güzele yelken açmanın, mesleği daha önemli yerlere getirmek için çalışma zamanı. Bu çaba boşa değil. Unutmayalım ki, ülkemiz için, çocuklarımız için çabalıyoruz. Burada kurulmuş güzel dostluklar, arkadaşlıklar için bu çabayı sarf ediyoruz ve biliyorum ki, çocuklarımız daha iyi bir geleceği kucaklamak kadar, muhteşem bir bugünü de hak ediyorlar. Kocaman gülücükleriyle bize umut olurken, biz de onlara kocaman bir yürekle umut yaratmalıyız. Bu umudu yeşerten, geleceğe pırıl pırıl bir yol açan, ülkesi ve mesleği için sürekli yol alan tüm meslektaşlarıma içten teşekkür ve saygılarımı sunuyorum.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb