reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 21 Mart 2019 1378 Görüntüleme

Saadet Partili Adil Kaya’nın Beykoz Tutkusu

Saadet Partisi Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adayı Adil Kaya, Beykoz Olay Gazetesi’ne Beykoz’un kendisi için ne ifade ettiğini anlattı.

Saadet Partisi Beykoz Belediye Meclis Üyesi Adayı Adil Kaya, Beykoz Olay Gazetesi’ne Beykoz’un kendisi için ne ifade ettiğini anlattı.

Beykozlu olmak bir ayrıcalıktır diyen Adil Kaya, uzun yıllardır Beykoz’da esnaflık yapıyor. Saadet Partisi Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu ile Beykoz’un tüm sokaklarını karış karış geziyor ve seçim çalışmalarına katılıyor.Beykoz aşığı olan Adil Kaya Beykoz’un kendisi için ne ifade ettiğini şu cümlelerle açıklıyor. “Hayatımda ilk kez siyasete atıldım. Ben Beykozluyum bana göre Beykozlu olmak bir ayrıcalıktır. Beykoz’da herkes birbirini tanır. Şöyle ki; Değirmendere ve diğer köylerimizde yaşayan insanlarımızın iyi gününde kötü gününde yanında olmak, acısını, sevincini paylaşmak, ekmeğimizi paylaşmak bir ayrıcalıktır. Yine aynı şekilde; İncirköy ve diğer mahallelerimiz de sokakta yürürken karşılaştığımız kardeşlerimizin, büyüklerimizin selamını ve dualarını almak bir ayrıcalıktır.

Riva’da denize girmek, Onçeşmelerin suyundan içmek bir ayrıcalıktır ve Beykozlu olmak demektir.Biz Saadet Partisi olarak inanıyoruz ki; Beykozlunun hakkını Beykozluya verecek olan Beykozlu Dürüst Başkan Adayımız Sayın Muharrem Kaşıtoğlu Beykoz Belediyesi’ne Saadet mührünü basacak ve Beykozlunun yüzünü güldürecektir.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb