reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 16 Mart 2019 1792 Görüntüleme

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Beykozlularla buluştu.

Yenimahalle’de esnaf ziyareti ve seçim irtibat bürosunun açılışını yaptıktan sonra Çavuşbaşı’na geçen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, esnaf ziyareti sonrasında merkez camiinde Cuma namazını kıldı. Eşi Dilek İmamoğlu, Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun kendisine ziyaretlerinde eşlik etti. Başkan Adayı Çavuşbaşı’ndan sonra İshaklı’da vatandaşlarla bir araya geldi.

Yenimahalle’de esnaf ziyareti ve seçim irtibat bürosunun açılışını yaptıktan sonra Çavuşbaşı’na geçen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, esnaf ziyareti sonrasında merkez camiinde Cuma namazını kıldı. Eşi Dilek İmamoğlu, Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun kendisine ziyaretlerinde eşlik etti. Başkan Adayı Çavuşbaşı’ndan sonra İshaklı’da vatandaşlarla bir araya geldi.Tosun: “Yıllardır beklediğiniz çözümler için hala adım atılmadı”

Vatandaşları selamlayan Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun şunları söyledi: “Çavuşbaşına geliyorum. Sokak sokak çalışma yapıyorum. Yıllardır beklediğiniz çözümler için hala adım atılmadı. 16 yıldır bekliyorsunuz. Ben belediye başkanı olduğumda ilk önce 2B’den yerini alamayanların sorununu çözeceğim. İmar olsa, plan olsa sizin yerleriniz böyle ucuza gitmezdi. Beykoz’un sorunlarını biliyorum. 25 yıl belediyede çalıştım. Ben başkan olduğumda haftanın 2 günü Çavuşbaşı’nda olacağım. Kuracağımız mahalle meclisleriyle Beykoz’u birlikte yöneteceğiz. Mart’ın sonu bahar!”İmamoğlu: “Bu iktidarı artık gönderin gitsin!”

Sözlerine Yeni Zelanda’daki saldırıyı kınayarak başlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu şöyle konuştu: “Bu şehir bize emanet. Dolayısıyla bizim dünyaya iyiliğin, barışın mesajını yaymamız lazım, her şeye rağmen. Yerel seçime az bir zaman kaldı. Size sürekli aynı vaadlerde bulunup, hiçbir şey yapmayan bu iktidarı artık gönderin gitsin! Coşkun Tosun belediyecilik konusunda tecrübeli bir arkadaşımız. Bir de en önemlisi, Beykozlu. Biz Beykoz’un sorunlarını biliyoruz ve çözmek için hazırız. Buranın güzelliğinin keyfini Beykozlu yaşayacak. Bizim tek hesabımız Beykozluyu mutlu etmek. Beykoz’u pilot bölge ilan edeceğiz İstanbul’daki bütün mülkiyet, imar, olan sorununu 5 yılda çözeceğime söz veriyorum. Biz üreten insanın yanında olacağız. Beykoz çok canlı bir deniz ulaşımına sahip olacak. İstihdamda yapacağımız atılımlar, Türkiye’de konuşulacak. Benim işim sizlerin sorunlarını çözmek olacak. Adaletin temsilcisi olacağım.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb