reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 10 Mart 2019 1538 Görüntüleme

Aydın, Rizeli ve Trabzonlu vatandaşlarla buluştu

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın Rizeli ve Trabzonlu vatandaşla buluştu. Başkan Aydın, "Mahalle kültürümüzü bozmadan, özümüzü kaybetmeden yerinde dönüşüm ile bugüne kadar bize destek olan Beykoz halkına borcumuzu ödeyeceğiz. Kişilerin kurumların çıkarlarını değil, toplumun menfaatlerini koruyarak çok çalışacağız.” dedi.

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın Rizeli ve Trabzonlu vatandaşla buluştu. Masaları tek tek dolaşan Başkan Aydın, “Mahalle kültürümüzü bozmadan, özümüzü kaybetmeden yerinde dönüşüm ile bugüne kadar bize destek olan Beykoz halkına borcumuzu ödeyeceğiz. Kişilerin kurumların çıkarlarını değil, toplumun menfaatlerini koruyarak çok çalışacağız.” dedi.MHP İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman ve meclis üyesi adaylarının katıldığı Çavuşbaşı Kasrı’ndaki toplantıda AK Parti ve MHP ittifakının Rizeli ve Trabzonlu Meclis Üyesi Adayları tanıtıldı. Toplantı sonunda meclis üyesi adayları tarafından Murat Aydın’a Rize ve Trabzonspor formaları hediye edildi.Dilmaç: “Tüm sivil toplum kuruluşlarıyla fikir alışverişinde bulunacağız”

Misafirleri selamlayan AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Muhammed Hanefi Dilmaç, “Biz bütün meclis üyelerimizle birlikte hemşeri dernekleriyle bir araya geleceğiz. Bölgede demokratik yapıya uygun olan tüm sivil toplum kuruluşlarıyla da fikir alışverişinde bulunacağız. Biz yaklaşık olarak 70 gündür, adayımızla Cumhur İttifakı kapsamında parti programımız üzerinde çalışıyoruz.” dedi.Dilmaç: “Taslak anlamında yapılmış olan çalışma Beykoz’a çok şey kazandırıyor”

Çavuşbaşı’nda özellikle havzayla ilgili detayları henüz belli olmayan çalışmayla bir takım dedikodular yapıldığını belirten, İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, “Bu çalışma henüz tamamen resmileşmemiş. Sadece ön tasarı olarak çalışma yapılıyor. Yapılan bu çalışmalarla ilgili hem muhtar arkadaşlarımızdan, hem politikacılarımızdan hem de bölgeyi bilen meclis üyeliği yapmış arkadaşlarımızdan bilgiler alınıyor. Bu doğrultuda bu taslak henüz belirlenmemiş ama bazı insanlar bölgemizi olumsuz anlamda etkileyecek bazı kararlar alındığını söylüyorlar. Bunlarla ilgili kesinleşmiş hiç bir şey yok. Taslak anlamında yapılmış olan çalışma Beykoz’a çok şey kazandırıyor ve bu konu biraz daha şekillenince buraya gelip sizlere bilgiler vereceğiz.”Dilmaç: “Sizleri temsil edecek olan, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adaylarımız var. Onlara sahip çıkın.”

Hanefi Dilmaç sözlerini şöyle sürdürdü: “Dün Çevre ve Şehircilik Bakanımız buradaydı. Sit alanlarıyla ilgili kendisine yaklaşık olarak 4 saat brifing verildi. Daha sonra da yaklaşık olarak bir- bir buçuk saat bölgeyi gezerek bizzat Beykoz’daki sit sınırlarının ne olduğunu gözüyle gördü ve daha sonra da miting alanında bu konuyla alakalı açıklamalarda bulundu. Biz Cumhur İttifakı olarak, birbirini hazmeden, birbiriyle kucaklaşan ve en üst seviyede çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Bu anlamda sizleri temsil edecek olan, Cumhur İttifakı Meclis Üyesi Adaylarımız var. Onlara sahip çıkın.”Karaman. “Beykoz, Cumhur İttifakı’yla İstanbul’da parlayan yıldız olacak”

MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman şunları ifade etti: “Biz, Milliyetçi Harekat Partisi olarak vatanın ve milletin bekası derken, geçtiğimiz günlerde HDP’nin eş başkanı Batı’da Cumhur İttifakı’na kaybettireceklerini söylüyor. İyi Partiye, Saadet Partisi’ne ve CHP’ye oy vererek kaybettireceklermiş. Siz halt etmişsiniz! Bizler MHP olarak her zaman vatanımızın milletimizin yarınlarının gözcüsü olarak anılmışızdır. Beykoz ile alakalı çözülmüş ve çözümü bekleyen durumlar var. Bu anlamda yerel yönetimlerde 20 yıllık tecrübesi olan Sayın Murat Aydın’a her zaman destek olacağız. Beykoz, Cumhur İttifakı’yla İstanbul’da parlayan yıldız olacak. Murat Aydın Beykoz’a tabii ki çok şey katacaktır. Beykoz’da 1995 yılından itibaren sit alanı problemi var. Bunu çözecek olanlar Büyükşehirdir, bakanlıklardır ve dolayısıyla Cumhur İttifakı’dır.”Aydın: “Sizden 31 Mart yerel seçimlerinde destek bekliyorum”

Trabzonspor ve Rizespor’unda barışmasına vesile olmayı umduğunu söyleyerek konuşmaya başlayan AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, “Sizden 31 Mart yerel seçimlerinde destek bekliyorum. Belediyemiz yeni bir havza yönetmeliği için yoğun çaba sarf etti. Ön çalışma tamamlandı. Bu sorunların çözümü sadece belediye ile değil, devletin bütün kurum ve kuruluşlarını bir araya gelerek çözebileceği sorunlardır.” dedi. Aydın: “Beykoz’un en önemli sorunları olan imar ve havza başta olmak üzere tüm sorunlar aşılacaktır”

Beykoz’un tüm sorunlarının aşılacağını dile getiren Başkan Adayı Murat Aydın şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımızın, ilgili bakanların, Büyükşehir’in desteği ve belediye ile uyumlu bir çalışma sonucu Beykoz’un en önemli sorunları olan imar ve havza başta olmak üzere tüm sorunlar aşılacaktır. Sizler bize yetkiyi verirseniz imarla ilgili konuyu öncelikli konularımız arasına zaten alacağız. Bu sorunu çözemezsek zaten size söz verdiğimiz diğer hizmetleri, projeleri de yapamayız. Beykoz sahil kesimi, ön görünüm. Çok sert kanunlarla yönetiliyor. Bir ruhsat almak çok zor. Diğer taraflarda sit sorunu var, aynı problemler yaşanıyor. Belediye olarak yeni dönemde sahil bandında yeni düzenlemeler yapacağız. O düzenlemeleri yapabilmemiz için önce ruhsatını almamız gerekiyor. Yapacağımız işlerle ilgili kurumlardan ruhsat talebimiz olacak. Vermedikleri takdirde almak için her türlü yol ve yöntemi deneyeceğim.”Aydın: “Ben belediye olarak yapamıyorsam kendim yapacağım ve gidip gerekirse hapis yatacağım”

Aydın sözlerine şöyle devam etti: “Önümüzde 5 yıllık bir süreç var. Artık bürokratik engellerle durdurulmamamız lazım. Ben belediye olarak yapamıyorsam kendim yapacağım ve gidip gerekirse hapis yatacağım. Ben Beykoz sahiline Millet Kıraathanesi yapacağım, 24 saat açık mekanlar yapacağım. İşsizliğe çözüm bulmak istiyoruz. Gençlerimiz alışveriş için dışarı gitmesin tam tersi dışarıdan Beykoz’a gelinsin diyoruz. Bu projeleri yaparken ilgili birimlere başvuracağız. Eksiklerimizi düzelteceğiz. Buna rağmen olmuyorsa Cumhurbaşkanımıza gideceğiz. Onun talimatı ile gerekirse kanun değişecek. Hiç biri olmadı yine yapacağız, gerekirse de hapis yatacağız. O kadar kararlıyım.”Aydın: “Cumhurbaşkanımız Beykoz’da sorunları çözmek için bana destek vereceğini söyledi”

Aydın sözlerini şöyle tamamladı: “Gördüğünüz yerler hep kaçak. İnsanlarımıza zamanında plan verseydik, bir yol gösterseydik böyle olmazdı. Her seçim dönemi gizli gizli kaçak kat atmak zorunda kaldı vatandaşlarımız. Cumhurbaşkanımız Beykoz’da sorunları çözmek için bana destek vereceğini söyledi. Ortak akılla toplumun menfaatine olan bir çözüm bulmamız lazım. İşte bu çözüm için çalışma sözü veriyoruz. Geçtiğimiz günlerde belediye olarak yapacağımızı projeleri açıkladık. Yapacağımıza söz verdik. Biz söz verince  yaparız. Gerekirse kaçak yapacağız, gerekirse hapis yatacağız ama yine de yapacağız. Beykoz halkına borcumuzu ödeyeceğiz. Hastası olduğunda, bir yangın çıktığında sıkıntı yaşayan sokaklarımız var. Mahalle kültürümüzü bozmadan, özümüzü kaybetmeden yerinde dönüşüm ile bugüne kadar bize destek olan Beykoz halkına borcumuzu ödeyeceğiz. Kişilerin kurumların çıkarlarını değil, toplumun menfaatlerini koruyarak çok çalışacağız.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb