reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 9 Mart 2019 1169 Görüntüleme

Bilgehan Murat Miniç; ‘ Beykozluyu Hiç Sevmiyorlar.’

Yerel seçime çok az bir süre kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden İyi Parti Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç, günlük toplantı startını Tokatköy’den verdi.

Yerel seçime çok az bir süre kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden İyi Parti Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç, günlük toplantı startını Tokatköy’den verdi.İyi Parti Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç, Tokatköy’de gerçekleştirmiş olduğu toplantıda sorunları halkla beraber çözeceklerinin sözünü verdi.Beykoz halkı tarafından başkanlığa seçildiğinde sadece Beykoz halkına hizmet edeceğinin altını çizen Miniç, kimseden yardım almadığını, kimseye de siyasi bir borçlarının olmadığını belirtti.Denenmişi denemenin artık bir anlamı olmadığını, yolların hep aynı yere çıktığını söyleyen Miniç; ‘İmar konusunda istedikleri yer için imza atarak imar iznini veriyorlar. Damat beyin Nun Okullarına veriyorlar. Hemen karşısına 553 villa için imar izni veriyorlar.Demek ki imar konusu iki satırlık bir yazının altına atılacak imza ile çözülebilecek bir sorun. Çözülmek istenseydi zaten bu zamana kadar çözülürdü. Yaptıkları imar planlarından da anlaşılıyor ki, Beykoz’u çok seviyorlar ama Beykozluyu hiç sevmiyorlar. ’ dedi.‘Beykozluyla Beraber Mücadele Vereceğiz’

İmar konusunda çok hassas oldukları bilgisini aktaran Miniç; ‘Beykoz halkının yararına olan her şey için mücadele vereceğiz. İmar için ne yapılması gerekiyorsa, halkın da desteği ile her şeyi yapmaya ve en ön safta yer almaya hazırız. İmar planlarımızı, kimseyi kimseye borçlandırmadan, kimseyi zor durumda bırakmadan, kimseyi mülkiyet kaybına da uğratmadan, Beykozlu ile birlikte, Beykozlu Beykoz’da kalacak şekilde hazırlayacağız. Mahalle mahalle çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz ve Beykoz’u karış karış geziyoruz. Tüm projelerimize halkı ortak edip denetlenebilir sistem kuracağız. Mesela Beykoz Belediyesi’nin son 3 yıldır Sayıştay raporları yok. Yapılan harcamaları denetleyen bağımsız iç denetimcileri yok. Bu ne demek? Bu şu demek; Belediye Başkanı nerelere para harcadığını, o paraların kimlere neden aktarıldığını kimse bilmiyor’.Bizim mücadelemiz Beykozlu için diyen Bilgehan Murat Miniç, ‘Tokatköy halkının da desteğiyle tüm zorlukların üstesinden geleceğiz’ dedi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb