reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 8 Mart 2019 1910 Görüntüleme

Karamollaoğlu, Paşabahçe Mitinginde Vatandaşa Seslendi

Beykozlu vatandaşlar Paşabahçe Meydanında düzenlenen Saadet Partisi mitinginde buluştu. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, vatandaşa seslenerek. “Muhaliflerin itirazlarından ders alır, yaptığımız işi daha güzel yaparız. Bize oy veren kardeşlerimizle birlikte bize oy vermeyen kardeşlerimizi de kucaklayacağız. Biz işi yandaşımıza değil, ehil olana vereceğiz”dedi.

Beykozlu vatandaşlar Paşabahçe Meydanında düzenlenen Saadet Partisi mitinginde buluştu. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, vatandaşa seslenerek. “Muhaliflerin itirazlarından ders alır, yaptığımız işi daha güzel yaparız. Bize oy veren kardeşlerimizle birlikte bize oy vermeyen kardeşlerimizi de kucaklayacağız. Biz işi yandaşımıza değil, ehil olana vereceğiz”dedi.Saadet Partisi Beykoz İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mitinge; Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, İl Başkanı Abdullah Sevim, İstanbul Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar, Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu, meclis üyesi adayları ve vatandaşlar katıldı. İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz bir cenazeye katılmak için Giresun’da olduğundan mitinge katılamadı.Kaşıtoğlu: “Beykozlular, hala daha imar problemlerini biz çözeriz diyenlere 31 Mart’ta sandıkta cevaplarını verecek”

Oldukça yoğun bir katılımın olduğu mitingde vatandaşları selamlayan Beykoz Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu şöyle konuştu: “Bu seçimler Beykoz’u Beykozluların mı yöneteceğinin, yoksa dışarıdan gelen bir adayın mı yöneteceğinin kararının verileceği bir seçimdir. Beykozlular, hala daha imar problemlerini biz çözeriz diyenlere 31 Mart’ta sandıkta cevaplarını verecek. Uzun yıllardır burada oturan; tozunu, çamurunu yutan insanlar onların umurlarında değil. Beykoz’da pek çok fabrikamız kapandı. Biz belediye seçimi kazandığımızda oluşturacağımız istihdam alanlarıyla istihdam sorununu kökten ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Beykozluları çile çekmekten ancak Milli Görüş Belediyeciliği kurtarır. Milli Görüş Belediyeciliğinin adresi de Saadet Partisidir. Beykoz’un yeşilinin betona teslim edilmediği, birilerine peşkeş çekilmediği, istihdamın sağlandığı, Beykoz’daki rantın Beykozluların cebinde kaldığı bir Beykoz istiyorsanız, 31 Mart’ta Saadet Partisine destek olun.”Gökçınar: “16 senedir iktidardalar. İstanbul’u mahvettiler.”

İstanbul Belediye Başkan Adayı Necdet Gökçınar şunları ifade etti: “Ramazan yaklaşıyor. Bu Ramazan’ı Milli Görüş Belediyeciliğiyle kutlayacağız. Aziz İstanbul maalesef hırpalanmış ve tahrip edilmiştir. İmarıyla, alt yapısıyla daha da önemlisi yolsuzlukla anılan bir hale gelmiştir. Böyle bir durumda seçime gidiyoruz. 31 Mart’ta bunu değiştireceğiz. Biz projelerimizi Milli Görüş ruhuyla yapacağız. Eğer 31 Mart’ta seçimi kazanırsam onların bu Çılgın Projelerine izin vermeyeceğim. 16 senedir iktidardalar. İstanbul’u mahvettiler. Olan bitenden sorumludurlar. Bunların hepsinin hesabını soracağız.”Sevim: “31 Mart, Milli Görüş güneşinin parlamaya başlayacağı dönemin başlangıcıdır”

İl Başkanı Abdullah Sevim, “31 Mart’ta yapılacak olan seçimler son derece hayatidir. 16 yıldır iktidarda olanlar yola çıktıklarında önce çıraklık sonra kalfalık sonra da ustalık döneminde olduklarını söylediler. Şimdi artık AK Partinin geldiği nokta kabzımallık dönemidir. 31 Mart, Milli Görüş güneşinin parlamaya başlayacağı dönemin başlangıcıdır.” diye konuştu.Karamollaoğlu: “Biz işi yandaşımıza değil, ehil olana vereceğiz”

Genel Başkan Temel Karamollaoğlu vatandaşlara şöyle seslendi: “Bu seçim öyle bir noktaya getirildi ki artık sadece mahalli bir seçim değil. Bu seçim sanki genel seçimmiş gibi bir havaya büründürüldü. Zaten reklam panolarına baktığınız zaman belediye başkan adaylarının esamesi bile görünmüyor. Yolsuzluk belediyelerin kimliği haline geldi. Yolsuzluk yoksa bile diğer taraftan korkunç bir israf var. Türkiye 31 Mart seçimleriyle yeni bir döneme girecek. 31 Mart’a kadar gece-gündüz çalışıp sandıktan Saadet Partisi’ni çıkarmalıyız. Oturduğumuz şehirlerin nasıl yönetileceği halkımızın ihtiyacının nasıl giderileceği konusunda bizim çok önemli projelerimiz var. Türkiye 31 Mart seçimleriyle yeni bir döneme girecek. Bu anlamda atacağımız ilk adım bize oy vermeyen kardeşlerimizi de kucaklamak olacak. Biz farklıyız, kimseyi hakir görmeyiz. Muhaliflerin itirazlarından ders alır, yaptığımız işi daha güzel yaparız. Bize oy veren kardeşlerimizle birlikte bize oy vermeyen kardeşlerimizi de kucaklayacağız. Biz işi yandaşımıza değil, ehil olana vereceğiz.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb