reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 6 Mart 2019 1326 Görüntüleme

CHP’DEN KAVACIK’A YENİ İRTİBAT BÜROSU

Cumhuriyet Halk Parti Beykoz teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında hizmete aldığı mahalle irtibat bürolarına bir yenisini daha ekledi.

Cumhuriyet Halk Parti Beykoz teşkilatı, seçim çalışmaları kapsamında hizmete aldığı mahalle irtibat bürolarına bir yenisini daha ekledi.Açılışını Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun’un yaptığı büro modern ve ferah görünümüyle açılışa katılan tüm partililerden tam not aldı.Açılış sonrası partililere seslenen Coşkun Tosun, “Önemli olanın buna benzer bürolar açmaktan ziyade, o büroları zenginleştirecek olan insan yeterliliğini sağlamaktır.” diye konuştu.“İNANMAK, İNANMAK, İNANMAK”

Kavacık’a çok önem verdiklerini belirten Tosun, en çok meclis üyesi adayının da Kavacık’ta olduğunu hatırlattı. Coşkun Tosun şöyle devam etti: “Sevgili arkadaşlar, çıktığımız bu yolda başımız dik yolumuza devam etmekteyiz. İnanın her şey çok güzel ilerliyor. Ama bu durum bizi tatmin etmiş değil. Biz biliyoruz ki kararlılıkla çalıştığımız takdirde durumumuz çok daha iyi olacak. O yüzden sizden yorulmak nedir bilmemenizi istiyorum. Hepinizden çok daha fazla katkı sağlamanızı talep ediyorum. Örgütümüzün gücünü ve potansiyelini bilen biri olarak bunun bizler için hiç de zor olmayacağını adım gibi biliyorum. Sadece zafere inanmak yeter bunun için. İnanmak, inanmak, inanmak!”“HAYALLERİNİ BİZE EMANET EDENLERİ YARI YOLDA BIRAKMAYACAĞIZ”

“Sizlerin alın teridir Beykoz’u karanlıktan aydınlığa taşıyacak olan sihirli iksir. Sizlerin kararlılığıdır Beykoz’un üzerindeki kara bulutları dağıtacak olan rüzgâr. Sakın unutmayın! Beykoz halkı bizi bekliyor. Beykozlular bize inanıyor. Biz 250 bin kişilik bir ilçenin umuduyuz. İşte bu yüzden çok çalışacağız. Hayallerini bize emanet edenleri yarı yolda bırakmayacağız. Bu bize yakışmaz.” sözleri büroda bulunanlar tarafından büyük alkış topladı.Kavacık Mahallesi İrtibat Bürosu’nun açılışa yetişmesi için yoğun emek harcayan Abdurrahman Yıldız ve Mahalle Temsilcisi Feyzullah Örnek’e de teşekkür eden CHP Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, daha sonra beraberindekilerle birlikte Kavacık Dörtyol Mevkindeki esnaf ve halk ile temaslarda bulundu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb