reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 5 Mart 2019 1462 Görüntüleme

Bilgehan Murat Miniç: “Beykozluları 500 milyon TL değeri olan şirketin ortağı yapacağız.”

İYİ Parti Beykoz Belediyesi Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç, seçim çalışmalarına Kanlıca, Anadolu Hisarı ve Göksu’da yaptığı ziyaretlerle devam etti.31 Mart Yerel Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden İYİ Parti  Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç, Kanlıca, Anadoluhisarı ve Göksu Mahallerinde esnaflarla bir araya geldi. Ziyarette Başkan Miniç’e İYİ Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, İYİ Parti Beykoz Meclis Üyesi Adayları ve İYİ Parti Beykoz Gençlik Kolları eşlik etti. Ziyaret ettiği mahallelerde Beykozlu yurttaşlarla da sohbet imkanı da bulan Başkan Miniç’e birçok vatandaş tebrik ve desteklerini iletirken sosyal medyadan destek vererek projelerini beğendiklerini ilettiler.“Esnafımızı ve Beykozluları Rahatlatacağız”

Sıkıntılarını ve ekonomik olumsuzluklarını dile getiren Göksu esnafının sorunlarını dinleyen Başkan Bilgehan Murat Miniç, “Şeffaf bir biçimde Beykozlunun ortaklığı, onayı ve göz önünde olacağı Beykoz A.Ş.’yi kuracağız. Beykoz A.Ş. ile birlikte Beykoz Belediyesi’nin gerçekleştireceği ihaleleri şirket üzerinden yayımlayacağız. Sizleri yaklaşık 500 milyon lira değeri olan şirketin ortağı yapacağım. Böylelikle herkes birlikte hareket edecek ve Allah nasip ederse esnafımızı ve Beykozluları rahatlatacağız” dedi.“Tek amacımız Beykoz’un Çocuklarına Sahip Çıkmak”

Beykoz’un en büyük probleminin imar sorunu olduğunu dile getiren vatandaşa ise, Başkan Miniç, ellerinde tüm imkanları Beykozlular için kullanacağını vurgulayarak, “Bizim elimizde yetki de var imkanda. Onların bu konuda pek niyetleri yok. Onların tek dertleri Beykoz’un çocuklarını başka yerlere yollamak. Bizim tek bir amacımız var o da Beykoz’a ve Beykoz’un çocuklarına sahip çıkmak” cevabını verdi.

Başkan Bilgehan Murat Miniç, daha sonra Beykoz Spor Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek seçim çalışmalarına ara vermeden devam etti.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb