reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 3 Mart 2019 1253 Görüntüleme

İyi Parti’nin Başkan Adayı Miniç meclis üyesi adaylarıyla kahvaltıda buluştu

İyi Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç, İlçe Başkanı Akif Taşdemir’in de katılımıyla Meclis üyesi adayları ile Karlıtepe’de bulunan Mekan Plus’ta kahvaltı organizasyonunda buluştu.

İyi Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç, İlçe Başkanı Akif Taşdemir’in de katılımıyla Meclis üyesi adayları ile Karlıtepe’de bulunan Mekan Plus’ta kahvaltı organizasyonunda buluştu.

Yerel seçimlere yaklaşık bir ay kadar süre kalırken İyi Parti Beykoz İlçe Teşkilatı seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Yerel seçim döneminde yararlanacakları kaynakları ve halka sunacakları projeler üzerinde konuşan İyi Parti İlçe Başkanı Akif Taşdemir, önemli noktalara değindi.

Hazırlamış oldukları projeler için oldukça donanımlı olduklarını ortaya koyan Taşdemir, Meclis üyesi adaylarıyla uzun uzun konuşarak istişarede bulundu.

Özellikle sosyal yaşam üzerinde duran İyi Parti Beykoz İlçe Teşkilatı, yapmış oldukları toplantıda toplum için hassas konuları da gündeme getirdi.

Her mahallenin sorunlarını biliyoruz, çünkü biz Beykozluyuz

Yola çıkacakları arkadaşları iyi seçtiklerini belirten İyi Parti Belediye Başkan Adayı Bilgehan Murat Miniç; ‘Geçmişimize de bakarak stratejimizi ona göre belirledik. Seçim için listelerimizi belirlerken her bir üyemizin niteliklerini dikkate aldık. İlçemize dair politikaları belirlerken genel merkezin görüşlerini ve üçüncü gözü de değerlendiriyoruz. Her mahallenin sorunlarını biliyoruz, çünkü biz Beykozluyuz. Beykoz’da doğduk, Beykoz’da ikamet ediyoruz. Biz Beykoz’un çocuğuyuz. Toplumun ihtiyacına göre tüm çalışmalarımızı revize ediyoruz. Toplumun her kesimini düşünerek hareket ediyoruz. Bizim için önemli olan gençleri, kadınları, kültürel ve sanatsal faaliyetleri, yıllardır süregelen imar sorununu, işsizlik gibi konuları ön planda tutuyoruz. Diğer partilerden farklıyız en önemli farkımız, Beykozlulardan oluşan yönetim kadromuz’ dedi.

Tüm belediyelerde bulundurulması zorunlu olan 3 denetçinin Beykoz Belediyesi’nde hiç bulunmadığını söyleyen Miniç, hazırlanması gereken raporların Sayıştay’a dahi sunulmadığını, sunanların ise hatalar ve eksiklerle dolu olduğunu sözlerine ekledi. Mali kaynakların nerelere aktarıldığı konusunda Beykoz halkına hatta Sayıştay’a sağlıklı bilgilerin verilmediğini aktaran Miniç, halka ait paraların nerelere verildiğini, kimsenin bilmediğini ifade etti. İmkansız hiçbir vaatlerinin olmadığına değinen Miniç, şeffaf belediyecilik anlayışıyla bu seçimi Beykoz’un çocukları kazanacak’ diyerek konuşmasını tamamladı.

Konuyla ilgili hazırladıkları sunumu sunan Meclis Üyesi Adayı Melih Perçin seçim için hazırlanan kadroların ve projelerin önemi üzerinde bir konuşma gerçekleştirdi.Bu seçimin yerel seçim olduğu noktasına değinen Meclis Üyesi Adayı Melih Perçin; ‘Esnafı, kadını, hayvan haklarını, ulaşımı, gençleri, sanatı, engelli vatandaşları, çarpık kentleşmeyi, çevre sorunlarını, emeklileri, öğrencileri herkesi kapsayan programlar geliştiriyoruz. Beykoz’la birlikte örnek belediyelik anlayışına yön vereceğiz.  Yerel seçim sürecine az kaldığının altını çizen Perçin, başkalarının düşüncelerine saygı duyduklarının, her gelişime de açık olduklarının altını çizdi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb