reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 17 Şubat 2019 1251 Görüntüleme

Saadet Partisi Yenimahalle İrtibat Bürosu açıldı

Saadet Partisi Beykoz Yenimahalle Seçim İrtibat Bürosu açılışı, Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Saadet Partisi Beykoz Yenimahalle Seçim İrtibat Bürosu açılışı, Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.Açılışa İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz, parti mensupları ve Yenimahalle sakinleri katıldı.Kaçmaz: “Saadet Partisinin kadroları hiçbir zaman liyakatsiz birinin iş başına gelmesine müsaade etmez”

Vatandaşları selamlayan İlçe Başkanı Şeref Kaçmaz şöyle konuştu: “Beykoz’u ve sorunlarını bilen, çözüm yolları üreten kadroların Beykoz Belediyesinde yönetici olması çok büyük önem arz etmektedir. Yöneticilerde 3 önemli kriter var. Birincisi aday, ikincisi siyasi parti ve sonuncusu bu partinin kadroları. Saadet Partisinin kadroları hiçbir zaman liyakatsiz birinin iş başına gelmesine müsaade etmez. Saadet Partisinin genel başkanı veya üstü düzey bir yöneticisi ilçemizdeki tarım arazisinin konut alanına çevrilmesini istemez. Adayımız Muharrem Kaşıtoğlu, Beykoz’un daha önceki görevinde kendisinden talepte bulunan tüm Beykozluların derdine çare bulmak için mücadele etmiştir. Kendisinin 1 Nisan sabahı belediye başkanı olacağına inanıyorum.”Kaşıtoğlu: “Siyasi parti ayrımı yapmaksızın yerel seçimde tercihinize talibim”

Belediye Başkan Adayı Muharrem Kaşıtoğlu şunları söyledi: “Büromuzun ve tüm çalışmalarımızın başta ilçemiz olmak üzere ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum. Siyasi parti ayrımı yapmaksızın yerel seçimde tercihinize talibim. Partiniz hangisi olursa olsun, Beykoz’da her daim yanınızda olan bu kardeşinize yerel seçimde sahip çıkmanızı rica ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da daha büyük bir gayretle yine beraber olmaya devam edeceğiz.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb