reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 11 Şubat 2019 1180 Görüntüleme

Beykoz Belediyespor Antalya ile berabere kaldı

THF Erkekler Hentbol Süper Liginde Beykoz Belediyespor Takımı Antalyaspor deplasmanında idi. Ligde ilk yarıda Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda oynanan karşılaşmadan Antalyaspor tek gollük bir fark ile galibiyetle ayrılmıştı. 

THF Erkekler Hentbol Süper Liginde Beykoz Belediyespor Takımı Antalyaspor deplasmanında idi. Ligde ilk yarıda Recep Şahin Köktürk Spor Salonunda oynanan karşılaşmadan Antalyaspor tek gollük bir fark ile galibiyetle ayrılmıştı. 

Rövanş maçında son bölümlere 6 fark ile giren Boğaziçi Ekibi müthiş bir dönüş ile maçı 26-26 beraberliğe taşımasını bildi. Beykoz Belediyespor Takımında en skorer isim kaydettiği 7 gol ile Durmuş Mutlu idi. Ev Sahibi takımda ise Cemal attığı 8 gol ile maçın golcüsü oldu.

Salon : Süleyman Evcilmen Spor Salonu

Hakemler : Özgür Benli – Savaş Yüksek

Cıp Travel Antalyaspor A.Ş. :  Viktor Gigov,  Ali Emre, Ali Kabadayı,  Savaş 2, Dalıbor Sukiç 3, 1 Sergii Rumiantsev 4,  Serkan,  İbrahim 1,  Ruslan Pashutin,  Oğuz, Hakan, Oleg Georgiyevski 5,  Murat,  OleksandrTiukin 3,  Cemal Kütahya 8 ,  Salih

Antrenör : Mehmet Fatih Işık

Beykoz Belediyespor : Eduard Maksutov ( Kayhan Akat ), Refik Tuğyan 3 , Clertyston David 3, Oğulcan Güney 1, Yakup Yaşar Simsar  5, Ümit Kırkayak 1, Ozan Erdoğan, Okan Yalçıner,  Durmuş Mutlu 7, Stanislav  Pshenıchnikov 1, Çağlayan Öztürk 1, Ömer Mercan , Mykola Stetsyura 3 ( Ali Aras-Emre Bakır )

Antrenör : Mesut Ilgın

İlk Yarı : 14-13

7 Metre Golleri : Oleg ( 1 Gol ), Mykola 2 Gol, Davıd ( Kaçırdı )

Sarı Kartlar : Dalıbor Sukıç,İbrahim Bircan, Cemal Kütahya ( Antalyaspor ) / Durmuş-Okan-Ümit Kırkayak-Akın Yenigün ( Antrenör ) Beykoz Belediyespor

Kırmızı Kart : Dalıbor Sukiç,

2 Dakika Cezalılar : Dalıbor Sukiç ( 3 ), İbrahim, Ruslan, Cemal ( Antalyaspor ) Mesut Ilgın ( Antrenör-Beykoz Belediyespor )

Antalya Muratpaşa Süleyman Evcilmen Spor Salonundaki karşılaşmaya Antalyaspor taraftarlarının ilgisi büyüktü. Beykoz Belediyespor Kulüp Başkanı Salim Öztürk ve bazı Yöneticiler de takımlarına destek amaçlı gelmiş idiler.

Karşılaşmada ilk sayı Antalyaspor adına Dalibor Sukiç’den gelirken , Beykoz Belediyespor buna Durmuş Mutlu ile cevap verdi 1-1. Maç bu andan sonra ya ev sahibi takımın 1 sayılık üztünlüğü ya da beraberlikler ile geçtikten sonra Beykoz Belediyespor Takımı 17.Dakikda önce Yakup Yaşar Simsar ile tek gol farkı ile , ardından Durmuş Mutlu ile sağ kanat hücumu sonrasında bulduğu gol  ile 2 farklı  öne geçti.

Beykoz Belediyspor takımı bu devrede özellikle sağ kanattan Durmuş Mutlu ile çok etkili geldi ve dakikalar 21.20 dakikada 10-9 ile Durmuş Mutlu’dan gelen gol ile bir kez daha üstün duruma geçen taraf oldu. Maçta ilk devreyi Oleg ile gelen gol ile ev sahibi takım 14-13 önde kapattı.

Müsabakanın ikinci devresinde ilk yarının başarılı ismi Durmuş Mutlu ile çıkılan ilk atakta Kaleci Viktor Gigov topu çeldi. Mykola ile gelen 7 Metre golü ile maçı 14-14 ile eşitliğe taşıyan Yeşil-Mavili ekibimiz Kaleci Gigov’un başarılı kurtarışları sonrasında sayı bulmakta zorlanmaya başladı. Nitekim maçın 34.40 dakikasında yakalanan 15-15’lik beraberliğin sonrasında Antalyaspor skor üstünlüğünü maç sonuna kadar taşımaya başladı.

41.Dakikaya gelindiğinde Antalyaspor takımı üst üste bulduğu goller ile 21-15 ile farkı 6 sayıya kadar çıkardı. Beykoz Belediyespor takımında moral-motivasyon bu anlarda kaybolurken, Beykoz Teknik Kadrosu hem sağ hem de sol hücum oyuncularını kenara çekti. 48.Dakikaya gelindiğinde Refik Tuğyan ile gelen gol ile fark 4’e inerken bitime 8 dakika kala kenarda uzun süre bekleyen Yakup Yaşar Simsar oyuna dahil olup kaydettiği gol ile 24-21 ile farkı 3 sayıya indirdi. Bu Boğaziçi ekibini yeniden heyecanlandırırken, farkı kapatabilme düşüncesi ciddi anlamda kafalarda yer etmeye başladı.

Bu düşünce hızlı ve telaşlı hücumları da beraberinde getirirken hatalı bir pas sonrasında kaptırılan topla Cemal bulduğu gol ile 53.31’de farkı yeniden 4’e çıkardı. Öte yandan bir sonraki atakta 3 kez 2 dakika cezası alan Sukiç, ardından çıkan Kırmızı Kart ile oyun alanı dışına tribüne gönderildi. Beykoz Belediyespor bu anlarda Ozan’ın şutunu Kaleci Gigov’un çıkarması ve bir sonraki hücumunda David’in direkte patlayan topu ve ardından bir şutunda Gigov’a takılması ile kısa bir durgunluk yaşadı.

Beykoz Belediyespor aradığı golü 55. Dakikada Refik Tuğyan ile bulup farkı 25-22 ile üçe indirdi. Ardından Antalyaspor’un golü gelince maç 26-22 oldu. Cemal Kütahya’nın 2 Dakika Cezası alması ile mücadelede 6 kişi kalan Ev Sahibi Takım 56.25 Dakikada Mola hakkını kulandı. Önce Yakup Yaşar, ardından Durmuş Mutlu ile gelen iki gol ile Beykoz Belediyespor Takımı 57.38 Dakikada Farkı ikiye indirdi.

Bu andan sonra beraberlik için umutlanan Yeşil-Mavili ekip 58.33’de Yakup Yaşar Simsar ile farkı 26-25 ile tek gole kadar düşürdü. Antalyaspor Kenar Yönetiminden bitime 31 saniye kal bir mola hakkı daha geldi. Karşı atakta çekilen şutu Eduard Maksutov’un çıkarması ile atağa çıkan Beykoz Belediyespor Takımı Oğulcan Güney ile gelen gol ile durumu 26-26 ile eşitledi. Son 5 saniyeden gol bulamayan Antalyaspor takımı salondan üzgün ayrılırken, Beykoz Belediyespor Takımının 6 sayıdan maçı çevirmesi tribünlerde konuşulmakta idi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb