reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 8 Şubat 2019 1459 Görüntüleme

Murat Aydın vatandaşları dinliyor

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın ‘Söz Sizde’ toplantılarında vatandaşları dinliyor.

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın ‘Söz Sizde’ toplantılarında vatandaşları dinliyor.Belediye Başkan Adayı Murat Aydın bu toplantılar kapsamında Tokatköy’de vatandaşlarla buluştu. Tokatköy’de yaşayan vatandaşlar en önemli sorunlarından birinin mülkiyet olduğunu, bunun dışında, uyuşturucu ve üniversite mezunu genç çocuklarının istihdam sorunu yaşadıklarını belirtti.“Son 5 yılda 20 bin kişiden 17 bin kişi Beykoz’da tapusunu aldı”

Vatandaşların sorularına cevaben konuşan Belediye Başkan Adayı Murat Aydın şunları söyledi: “Son 5 yılda 20 bin kişiden 17 bin kişi Beykoz’da tapusunu aldı. Hayatımızı mutlu sürdürmek için doğduğumuz topraklardan İstanbul’a geldik. Beykoz’daki tapu ve mülkiyetle ilgili sorunlar ortalamada 60-70 yıllık sorundur. Türkiye’de 1982 yılında yapılmış olan bir anayasa var. Anayasada orman arazisinin satılamayacağına dair bir madde var. Boğaziçi ön görünüm var. 2B dediğimiz, arsaya dönüşmüş orman arazisi var. Gerçek orman olan yerler, gerçek ormanın devlete bağlı olan kısmı ve özel orman var. İç içe girmiş bir sürü kanun var. İş yapmanın mümkün olmadığı bir durum. Eğer belediye başkanı kanun yapma yetkisine sahip bir partinin mensubuysa, o zaman şansı olabiliyor. Sayın Cumhurbaşkanımız sizden aldığı yetkiyle anayasayı değiştirdi. Çözüm yoluna girildi. Önümüzdeki süreçte bu meselenin tamamen çözüleceğini umuyorum. Biz bununla ilgili çalışacağız.”“Hangi parti iktidarsa o çözebilir”

Geçmişte hizmet edenlere teşekkür eden Başkan Adayı Murat Aydın şöyle devam etti: “Eğer başarılı olamayacaksam bu seçimi kazanmak istemem. Bundan sonra ben artık Beykoz’da yaşayacağım. Soğuksu’ya taşınıyorum. Burada kötü anılmak istemem. Beykoz’un problemi yasal düzenlemelerle çözülebilecek bir problemdir. Çözerse ancak AK Parti çözebilir. Hangi parti iktidarsa o çözebilir. Beykoz’un diğer problemi işsizlik. Bunun için istihdam alanları oluşturmamız lazım. Beykoz’da turizmi geliştirmek gerekiyor. Paşabahçe’yi hediyelik eşya anlamında camın merkezi haline getirmek gerekiyor. Anadolu Kavağı İstanbul’un başka hiçbir yerinde yok. Manevi değer anlamında Yuşa başka bir yerde yok. Oraları daha düzenli bir hale getirmek ve dışarıdan ziyaretleri artırmak lazım. Beykoz’da, İstiklal Caddesi gibi çok güzel caddeler oluşturulabilir. Buralarda ticaret olur, alış veriş olur. 5 yılda bunların hepsi yapılamayabilir ama o yoluna konur. Tüm bunlardaki amaç insanımızın mutluluğunu sağlamaktır.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb