reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 4 Şubat 2019 2164 Görüntüleme

Mesudiye değerlendirme kurultayı toplandı

Ordu Mesudiye 28. İlçe Değerlendirme Kurultayı toplandı.

Ordu Mesudiye 28. İlçe Değerlendirme Kurultayı toplandı.

Kurultay toplantısı, İstanbul Mesudiye Dernek Başkanı Salih Erol’un katılımıyla Beykoz Üniversitesi Kavacık Kampüsünde gerçekleşti.Toplantıya, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun, Gazeteci Oktay Ekşi, Mesudiye CHP Belediye Başkan Adayı Yavuz Ekşi,  Ataşehir Belediye Başkanı Deniz Kutlu, Mesudiye Kadınlar Derneği Başkanı Semra Yurtkuran, Mesudiye Spor Kulübü Başkanı Özat Özsoy, Prof. Dr. Baki Aksu katıldı.Erol: “Nitelikli hemşerilerimizin bizleri temsil etmesini istiyoruz”

Misafirleri selamlayan İstanbul Mesudiye Dernek Başkanı Salih Erol şöyle konuştu: “Mesudiye İlçe Kurultayı, Mesudiye’nin markalaşmasında inanılmaz hizmetler yapmış bir yapıdır. Mesudiye Kurultayı, Türkiye’de örneği olmayan bir kurultaydır. Kanın ve gözyaşının dinmediği zor bir coğrafyada yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk cumhuriyet rejimini, demokrasi kavramını bu ülkeye getirmekle ne kadar iyi yapmış. Eğer biz bu ülkede muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracaksak demokrasi bunun olmazsa olmazıdır. Bu ülkenin gelişebilmesi, büyüyebilmesi için demokrasi vazgeçilmez bir unsurdur. Biz demokrasinin kıymetini biliyoruz. Biz siyaseti hiçbir zaman kurultaylarımıza sokmadık. Ama siyaset olması gereken bir unsur.”Siyasi partilere seslenmek istediğini söyleyen Salih Erol şunları ifade etti: “Biz Ordulular olarak siyasetten hizmet almak istiyoruz. Nitelikli hemşerilerimizin bizleri temsil etmesini istiyoruz. Bir milyona yakın Ordulunun yaşadığı mega şehirde yerel yönetimlerde Orduluların görev almasını arz ediyorum.”Ekşi: “Mesudiye bir markadır”

CHP Mesudiye Belediye Başkan Adayı Yavuz Ekşi şunları söyledi: “31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerin adil, şaibesiz olmasını diliyorum. Mesudiye’nin önümüzdeki gelecekte bir dünya markası olması için çok büyük bir şansı var. Kurultayımızın buna çok önemli katkıları olmuştur ve olacaktır. Mesudiye bir markadır. Bu markanın vitrinde hak ettiği yeri bulması için tüm Mesudiyelilerin gerekli desteği vereceğine inanıyorum.”Gül: “Kazananın Mesudiye olmasını temenni ediyorum”

Mesudiye Belediye Başkan Adayı İsa Gül “Biz çıraklığı geçtik, kalfalığı geçtik. Ustalık dönemimizde Mesudiye’mizi geçmiş yıllarındaki o güzel günlere döndüreceğimize inanıyoruz. Diğer aday arkadaşımıza da başarılar diliyorum. Kazananın Mesudiye olmasını temenni ediyorum.” diye konuştu.Yıldırım: “Hepimizin amacı Mesudiye’ye iyi hizmet edebilmek”

İstanbul Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım şunları dile getirdi: “Hepimizin amacı Mesudiye’ye iyi hizmet edebilmek. Bu bölgeyi kalkınmış bir yer haline getirebilmek. Bunun yolu dayanışmadan geçiyor. İyi hizmet için devletin kademelerinde söz sahibi olmak lazım. Eğer belediye başkanı olma şansım olursa, partizanlık yapmamaya söz veriyorum. Biz 250 bin Çekmeköy insanına hizmet edeceğiz. Mesudiye insanının ayrım yapmadığını ve nasıl çalışkan olduğunu ispat edeceğiz.”Coşkun Tosun: “Kendim Rizeliyim. Ordu Mesudiyelilerin eniştesiyim”

Beykoz Belediye Başkan Adayı Coşkun Tosun şunları ifade etti: “Kendim Rizeliyim. Ordu Mesudiyelilerin eniştesiyim. Dolayısıyla hanım nereliyse oralıyım. Arkadaşlarım bana Mesudiye Kurultayına katılmadan aday olamayacağımı, aday olsam da başkan olamayacağımı söylüyorlardı. Ben de gerekeni yaptım ve başkanlığı kazanacağıma inanıyorum. Tüm Mesudiyelilerin de desteğini bekliyorum. Mesudiye Kurultayı, Türkiye’de öncü bir model. Demokrasinin içselleştirilip, kökleştirilmesinde çok önemli katkıları var. Bunu bugüne getirenlere çok teşekkür ediyorum. Beykoz’daki Mesudiyeli nüfusu göz ardı edilemez. Mesudiyelilerin en iyi şekilde temsil edileceğinin sözünü veriyorum. Mesudiye Spor’a tesis ve yardım sözü verdim. Bunu da yerine getireceğim.”Aydın: “Temsil noktasında istediğimiz yerde değiliz”

Ümraniye Bağımsız Belediye Başkan Adayı Coşkun Aydın şunları söyledi: “Temsil noktasında istediğimiz yerde değiliz. Eşitlik, adalet ilkesinden ayrılmayacağız. Ümraniye’de sizleri temsil noktasında mücadele içindeyiz.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb