reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 22 Ocak 2019 1418 Görüntüleme

Aydın: “Cumhurbaşkanımızın desteği var”

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın Ortaçeşme - Çamlıbahçe ve Riva’da seçim irtibat bürolarını ziyaret etti.

AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın Ortaçeşme – Çamlıbahçe ve Riva’da seçim irtibat bürolarını ziyaret etti.Ortaçeşme-Çamlıbahçe ve Riva’da seçim irtibat bürolarını ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Murat Aydın Beykoz’da huzuru sağlamak adına sürekli çalışacaklarını ifade etti. Beykoz’un ulaşım sorununun çözülmesi için metronun şart olduğunu dile getiren Aydın, çalışmaların aksamadan devam etmesi durumunda 6 yıllık sürede bunun gerçekleşebileceğini söyledi.Dilmaç: “Son seçimde aldığımız oranın üzerinde oy alacağız”

Teşkilat mensuplarını selamlayan İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç şunları söyledi: “Yaklaşık 20 gündür adayımızın tanıtımıyla ilgili çalışıyoruz. Şu salonda mahalle teşkilatında veya sandıklarda ilk kez görev alacak arkadaşlarımız olabilir. Sandıklarda görev yapacak olan 2 bin civarında arkadaşımızla görüştük. Seçim gününe kadar çalışma programlarına göre çalışacaklar. Biz ana kademe, gençlik kolları, kadın kolları olmak üzere tüm teşkilat olarak istediğimiz zaman çalışabilecek 3 bin arkadaşımız var. Teşkilatımız işini en iyi yapabilecek durumdadır. Biz en son seçimde aldığımız oranın üzerinde oy alacağız.”Aydın: “Büyükşehir Belediyesi bir metro planlaması yaptı”

Belediye Başkan Adayı Murat Aydın şöyle konuştu: “Cumhurbaşkanımız tarafından Beykoz’a görevlendirilince tedirginlik yaşadım. Bir taraftan onur duydum. Fakat ben o tedirginliğimi Beykoz’a gelince üzerimden attım. Sizlerin vereceği destekle hep beraber Beykoz’a hizmet edeceğiz. Beykoz’un sorunlarının çözümü noktasında cumhurbaşkanımızın, hükümetimizin desteği bizde. Diyelim ki, seçimi kazandık. Beykoz’un tün sorunları önümüzdeki 5 yılda bitmez. Öyle bir beklentiye girmemek lazım. 31 Mart’ta sizlerin desteğiyle seçileceğime inanıyorum. Seçilemesem bile ben artık Beykozluyum. Beykoz’a bir kimlik kazandırmak lazım. Beykoz her anlamda çok güzel ama ulaşım sorunu var. Büyükşehir Belediyesi bir metro planlaması yaptı. Geçen dönem söz verilmişti. O sözün gereği kazma vurulamadı. Üsküdar’dan Tokatköy’e 21 kilometrelik hattın fizibilite çalışmaları tamamlandı. Biz metroyla ilgili İstanbul Büyükşehir Belediyesine gittik. Bize yapılan sunumda buranın ön projesinin bittiğini gördük. Yaklaşık 1,5 yıl kadar da detay çalışmanın yapılacağı ifade edildi. 6 ay kadar da ihale sürecinin devam edeceği bilgisi verildi. Planlandığı gibi yürürse 6 yıl süre içinde gerçekleşir.”Aydın: “Beykoz’un tarihi caddelerinden birini Beykoz’un İstiklal Caddesi haline getirebiliriz”

Aydın şöyle devam etti: “Biz Beykoz’un tarihi caddelerinden birini Beykoz’un İstiklal Caddesi haline getirebiliriz. AVM yapmadan; meşhur markaları, lokantaları davet edeceğiz. Güzel bir cadde oluşturacağız. Orada alışverişimizi yapıp, yemeğimizi yiyebileceğiz. Ama yeni bina yapmadan. Mevcut binaları elden geçirerek. Bunun dışında Beykoz’un tarım gibi bir avantajı var. Biz belediye olarak alım garantili üretim yaptıracağız.”Aydın: “Cumhurbaşkanımızın desteği var”

Aydın, “5 yılda 15 yıllık hizmet, diyorum ben. 20 yıllık deneyimim var. Cumhurbaşkanımızın desteği var. Bilmeden yanlışlık yaparsak, sizlerin denetimini bekliyoruz.” diye konuştu.

“Poyrazköy’ün göç sorununu çözmek adına düzenlemeler yapacağız”

Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın, AK Parti’nin Poyrazköy’deki seçim irtibat bürosu ziyaretinde, şunları kaydetti:

“Beykoz halkı yetki verirse, İnşallah hizmet edeceğiz. Buranın sorunlarından biri de göç konusudur. Köylerimizin göç vermemesi lazım. Bununla ilgili olarak, çoluk çocuğumuza bir şeyler yapabilmemizi sağlayacak bir imkanın ortaya çıkması lazım. O anlamda bir yasal düzenleme gerekiyor. Biz, Sayın Cumhurbaşkanımıza bu durumu da arz edeceğiz. Satılmamak, ticarete konulmamak kaydıyla, kendi çocuklarımızı evlendirdiğimiz zaman başlarını sokabilecekleri bir yuva yapılabilmesine olanak sağlayacak düzenlemeler için biz elimizden gelen gayreti gösterecek, konuyu Sayın Cumhurbaşkanımıza ileteceğiz.”

Öte yandan, Başkan Murat Aydın’ın ziyareti esnasında bir vatandaş, “Sizin methinizi sürekli duyuyoruz. İnşallah Beykoz’u da Zeytinburnu gibi yaparsınız” diyerek Başkan Aydın’dan beklentilerini belirtti.

 

 

 

Yorumlar

Benzer Haberler

İlginizi çekebilir

Kudüs İçin Hayır Çarşısı Kuruldu

Kudüs İçin Hayır Çarşısı Kuruldu

Tema Tasarım | AnatoliaWeb