reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 7 Ocak 2019 1890 Görüntüleme

Murat Aydın: “5 yılda 15 yıllık hizmet üretme sözü veririm”

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ve AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın Beykoz yerel basın temsilcileriyle buluştu.

AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ve AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın Beykoz yerel basın temsilcileriyle buluştu.AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Ayberk Cengiz’in iştirak ettiği, Rüzgarlıbahçe Birlik Kasap’ta gerçekleşen toplantıda AK Parti İlçe Teşkilatında gerçekleştirilen değişikler ve Murat Aydın’ın belediye başkanı seçilmesi halinde Beykoz’da neler yapacağı hakkında konuşuldu.Belediye Başkan Adayı Murat Aydın seçimi kazansa da kazanmasa da artık Beykoz’da yaşayacağını ifade etti ve “Beykozlunun yol haritasına karar vermesi lazım. Beykoz çok daha iyi yerlere gelir. Beykoz halkı bize yetki verirse 5 yılda 15 yıllık hizmet üretme sözü veririm.” dedi.DİLMAÇ: “BİZ AK PARTİ TEŞKİLATI OLARAK DÜNYANIN EN BÜYÜK SİVİL TOPLUM ÖRGÜTÜYÜZ”

Misafirleri selamlayan İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç şunları söyledi: “Bildiğiniz üzere ben 8 ay önce ilçe başkanı olarak atandım. O zaman 24 Haziran seçim sürecini yaşadık. Daha sonra da teşkilatlar içinde köklü bir değişiklik yaptık. 32 mahalle başkanımızı değiştirdik. Bu değişikliğin sebebi arkadaşlarımızın performansıyla ilgili sorun değil, il teşkilatımızın almış olduğu bir karardır. Mahalle başkanlarını değiştirirken mahalle teşkilatlarında yenilikler yapmak durumunda kaldık. Bu anlamda bugün AK Parti teşkilatı Beykoz’un tüm mahallelerinde teşkilatlarını oluşturmuş oldu. Biz AK Parti Teşkilatı olarak dünyanın en büyük sivil toplum örgütüyüz. Hiyerarşik yapıya önem veriyoruz.”DİLMAÇ: “HEDEFİMİZ BELEDİYE BAŞKANIMIZIN BEYKOZ’A SAĞLAYACAĞI KATKILARDIR”

“Ben ilçe başkanı olduğum dönemde ilçe başkanı adayı olmama rağmen partimizin yapmış olduğu birçok değişik araştırma sonucunda bu görev bana verildi. Bu doğrultuda belediyeyle ilgili aday adaylığı süreci yaşandı. Ben ilçe başkanı olmadan önce bana belediye başkanı adayı olmamam koşuluyla bu görevi kabul etmem söylendi. Bizde görev istenmez, verilir. Belediye başkanlığı aday adaylığı süreci yaşanırken benim adım da gündeme geldi. Partimizin yetkilileri yapmış olduğu istişareler sonucunda geçmişi, belediyecilik anlamındaki ve teşkilatçılık anlamındaki performans doğrultusunda Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın’ın aday olması uygun görüldü. Genel Merkezin ve Genel Başkanımızın takdirleri sonucunda aday olmuştur. Bizim önümüzdeki hedefimiz belediye başkanımızın Beykoz’a sağlayacağı katkılardır. Murat Aydın’la 5 yıl çalışma fırsatım oldu. Kendisiyle birlikte Beykoz’a çok iyi hizmetler yapacağımıza inanıyorum.”AYDIN: “20 YILDIR BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPIYORUM”

Belediye Başkan Adayı Murat Aydın şunları söyledi: “Hiçbir seçim garanti değildir. Anketlerde 20-30 puan önde dahi olsanız seçimden sonra geriye düştüğünüzü görebilirsiniz. Seçimi etkileyen bir genel şartlar bir de özel şartlar vardır. Ben Zeytinburnu’nda 20 yıldır belediye başkanlığı yapıyorum. Orası demografik olarak zor bir bölge. Zeytinburnu’ndan gidip gelmek zaman alıyor. Ben seçimi kazansam da kazanmasam da Beykoz’a taşınmaya karar verdim.”AYDIN: “BEYKOZ’UN İMAR SORUNU ÇOK UZUN GEÇMİŞE DAYANIYOR”

Başkan Adayı Murat Aydın şöyle devam etti: “Beykoz’da tecrübeli kişiler elbette var. Beykoz’a çok iyi hizmetler elbette yapıldı. Beykoz’un imar sorunu çok uzun geçmişe dayanıyor. Seçilen belediye başkanının imar ve mülkiyet konusunda yetkilerine göre ön görünümde imarla ilgili ruhsat veremez, ön görünümde imar planı yapamaz. Doğal sit alanında imar planı yapamaz. Bunu ilgili bakanlık yapar. Koruma havzası konusunda İSKİ, dolayısıyla büyükşehir yetkilidir. Geriye kalan küçük alanda imar planı yapabilirsiniz. Beykoz’da seçilecek belediye başkanının yetkisi sadece o alandan ibarettir. İmar ve mülkiyet problemlerinin çözümüyle ilgili hem Beykoz’dan seçilen başkanın hem büyükşehirden seçilen başkanın hem de hükümetin birbiriyle uyumlu çalışabiliyor olması gerekir. Bunların hepsi aynı partiden olduğu zaman bir Anayasa değişikliği yapabilmiş, 2B’yle ilgili uyum yasalarını çıkarmış ve 2B’yle ilgili çözüm adımı atmış.”AYDIN: “BEYKOZ’DA İMAR VE MÜLKİYETLE İLGİLİ EN ÖNEMLİ KISIMLARI AŞILMIŞ”

“Geçmiş yönetimler atılması gereken ana adımları atmıştır. Parlamentonun yetkisinde olan bir iş başarılmıştır. Bu uyum olmasaydı bu noktaya gelemezdik. Beykoz’da imar ve mülkiyetle ilgili en önemli kısımları aşılmış. Bundan sonrası uygulamayla ilgili kısımlar. Bazen uygulamayla ilgili de sorunlar çıkabiliyor. Onları da yasal düzenlemeyle aşabilirsiniz.”AYDIN: “BEYKOZ SPOR BİR MARKA DEĞER”

Murat Aydın: “Beykoz Spor ve diğer amatör kulüpler gündemimizde. Sadece futbol değil diğer spor dallarıyla da ilgilenmek gerekiyor. Beykoz Spor bir marka değer. Ben sporla çok ilgiliyim. Amatör branşlara destek vereceğiz. Profesyonel kulüplere de iş adamlarının el atması için elimizden geleni yapacağız. Beykoz Arena’nın gerçekleşmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.AYDIN: “TOPLUMUN TÜM KESİMLERİYLE İLETİŞİM HALİNDE OLMAK ÖNEMLİDİR”

Aydın sözlerine şöyle devam etti: “Belediye olarak mesainizin büyük kısmını harcıyorsanız başarısız olursunuz. Esas olan halkla ilişkilerdir. Toplumun tüm kesimleriyle iletişim halinde olmak önemlidir. Bu da yerel basınla iyi iletişim içinde olmayı gerektirir. İletişimde tüm araçları sonuna kadar kullanacağım.”AYDIN: “BEYKOZLUNUN YOL HARİTASINA KARAR VERMESİ LAZIM”

Aydın şunları ekledi: “Beykozlunun yol haritasına karar vermesi lazım. Beykoz çok daha iyi yerlere gelir. Beykoz halkı bize yetki verirse 5 yılda 15 yıllık hizmet üretme sözü veririm.”Toplantının sonunda AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ve AK Parti Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle basın temsilcilerine hediye takdiminde bulundu.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

SREBRENİTSA SOYKIRIMI

SREBRENİTSA SOYKIRIMI

Tema Tasarım | AnatoliaWeb