reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 6 Ocak 2019 2308 Görüntüleme

BEYKOZ MASTERLER MALTEPE’DE COŞTU! 3-0

Türkiye Masterler-Veteranlar Futbol Ligi Marmara Beyaz Gruba dahil müsabakada Beykoz Masterler SK Takımı deplasmanda Maltepe 1923 Masterler Takımını 3-0 mağlup etti.

Türkiye Masterler-Veteranlar Futbol Ligi Marmara Beyaz Gruba dahil müsabakada Beykoz Masterler SK Takımı deplasmanda Maltepe 1923 Masterler Takımını 3-0 mağlup etti.

İlker Bulut’un Teknik Sorumluluğunu, Aydın Kurçenli’nin Yardımcı Antrenörlüğünü yaptığı Sarı-Siyahlı ekip uzun süre sonra ilk kez ideal kadrosuna yakın isimler ile çıktığı maçta mükemmel bir performans çizdi.

Kadrosundaki isimlerden bazı takımlarda oynayan, Yönetici ve antrenör olarak vazife yapan birçok oyuncusu bulunan Beykoz Masterler SK Takımında hafta sonundaki tüm amatör maçların iptal olması nedeni ile maçlara gelemeyen bu isimlerin de Maltepe 1923 karşısında görev yapmaları ortaya seyir zevki yüksek bir maç çıkardı.

Sarı-Siyahlılar Kartal Bulvar Mimar Kubilay Köse Stadındaki karşılaşmaya Kalede Mehmet Karataş-Aşın Karadeniz-Ekrem Akbulut-Dinçay Atmaca-Lokman Balcı-Engin Çak-Engin Bayram-Osman Önerbay-Bülent Soner-Erdem Öz-Dinçer Kayhı’dan oluşan bir 11 ile çıktı.

Maça Yedek Kulübesinde başlayan isimler ise Soner Keş-Günaydın Baş-Hakkı Baş-Menderese Türkoğlu-Fahri Aziret-Barış Uzun-Mustafa Kesmen ve Coşkun Okur idi.

Beykoz Masterler ilk yarıyı Erdem Öz’ün kaydettiği gol ile 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda da kontrollü ve başarılı futbolunu devam ettiren Sarı-Siyahlılar bu bölümde oyuna sonradan dahil olan isimlerden Fahri ve Günaydın Baş ile bulduğu goller ile müsabakadan 3-0 galibiyetle ayrıldı.

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb