reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 2 Ocak 2019 1531 Görüntüleme

Sevim: “İmar sorununu çözeriz diyerek seçim aldılar. Çözdüler mi? Hayır”

CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Nilay Sevim gazetemize 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerini ve Beykoz’un sorunlarını değerlendirdi.

CHP Beykoz Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Nilay Sevim gazetemize 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerini ve Beykoz’un sorunlarını değerlendirdi.

Sevim, “Beykoz halkına bahçe tapusu verdiler ama emlak vergilerini ifrazlı arsa vergisi bedelinden tahsis ettiler. Benim 31 Mart seçimlerinde Beykoz seçmeninin doğru karar vereceğine inancım tamdır. Biz CHP olarak Beykoz’da seçimi aldığımız 5 yıllık süreçte çözümsüz gibi görünen imar sorununu Beykozlular ile birlikte çözeceğiz.” Dedi.

BEYKOZ’U  İYİ TANIMALARI ÇOK ÖNEMLİ

“Ben Beykoz’da bu dönem seçimi alacağımıza inanıyorum. Mevcut aday adaylarımızın hepsi son derece kaliteli, belediye başkanlığı yapacak düzeyde olması ve Beykoz’u çok iyi tanımaları çok önemli. Doğru meclis üyesi listesi ile Beykoz ‘u alacağımızı biliyorum.”

BEYKOZLU MAĞDUR DURUMDA

“Mesleğim gereği sürekli sahada olduğum için Beykozlularla konuşma fırsatı buluyorum. AKP belediyesinin 3 dönem burada görev yapmasına rağmen çözemediği veya çözmek istemediği imar sorunu yüzünden Beykozlu mağdur durumda. Çok merak ediyorum, AKP bu seçimde vatandaşa yine hangi boş vaatlerde bulunacak. Çünkü az önce bahsettiğim gibi 3 dönemdir çözeceğiz dedikleri ve vaat ettikleri imar sorununu çözmüş değiller. AKP yıllardır hükümet bizde, büyükşehir bizde, Beykoz ‘da bizde olursa imar sorununu çözeriz diyerek seçim aldılar. Çözdüler mi? Hayır!”

BEYKOZ’UN SORUNLARINI BİZ ÇÖZECEĞİZ

“İstanbul Belediye Başkan adayımız Sayın Ekrem İmamoğlu kazandığı takdirde ki kazanacağına inanıyorum. Beykoz’un sorunlarını biz çözeceğiz. Belediyecilik CHP’nin işidir. Demek ki iddia ettikleri gibi iktidar ve ilçe belediyesinin aynı partiden olması ilçe sorunlarına çözüm getirmiyor. Bunun örneklerini bizde olan belediyelerde net bir şekilde görüyoruz ve buraları en yaşanılası ilçeler seçiliyor.”

BEYKOZ HALKINA BAHÇE TAPUSU VERDİLER

“Benim 31 Mart seçimlerinde Beykoz seçmeninin doğru karar vereceğine inancım tamdır. Biz CHP olarak Beykoz’da seçimi aldığımız 5 yıllık süreçte çözümsüz gibi görünen imar sorununu Beykozlular ile birlikte çözeceğiz. Halkın istekleri kulak arkası edilerek kapalı kapılar arkasında bu sorunların hiçbiri çözülemez. Beykoz halkına bahçe tapusu verdiler ama emlak vergilerini ifrazlı arsa vergisi bedelinden tahsis ettiler. Verdikleri 2B tapusu halkımızı ilk başlarda sevindirdi en azından tapu aldık diye, ama ne bir tadilat yapabildiler nede bir kat. Sonuç borçlu bir Beykoz halkı. Firmalara yerlerini kat karşılığı verdiler, ilk anda aldıkları huzur payı çoğu insanı rahatlattı. Herkes planını 2-3 yıla göre yapıp sevindi. Fakat bitmek bilmeyen 18. Madde uygulaması imar çalışmaları, firmaların inşaata başlayamaması halkı da inşaat firmalarını da mağdur etti.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb