reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 29 Aralık 2018 1295 Görüntüleme

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Ne demek bizim içimiz de yok muydu?”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu'nda partisinin 31 Mart Yerel Seçimleri İstanbul Belediye Başkan Adayları Tanıtım Programında Beykoz Belediye Başkan Adayı olarak Murat Aydın ismini resmen açıkladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sinan Erdem Spor Salonu’nda partisinin 31 Mart Yerel Seçimleri İstanbul Belediye Başkan Adayları Tanıtım Programında Beykoz Belediye Başkan Adayı olarak Murat Aydın ismini resmen açıkladı.

Erdoğan, programda partisinin ilçe belediye başkan adaylarını sırayla sahneye davet etti. Beykoz Belediye Başkan Adayı Murat Aydın’ı sahneye davet ederken salondan yükselen sesler üzerine “Tabii burada bir açıklama yapmak lazım. Ne demek bizim içimiz de yok muydu! Bizim dışımızda diye bir şey var mı? Bizim görevimiz emaneti ehline vermektir! Aslolan budur!” dedi.

Erdoğan’a, Sinan Erdem Spor Salonu’na gelişinde, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, TBMM Başkanı Binali Yıldırım, milletvekilleri ile AK Parti yetkilileri eşlik etti.Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan şöyle konuştu:

“Biz davayız dedik ya, Zeytinburnu’nda 3 dönem belediye başkanlığı yapmış olan Murat kardeşimizi biz Beykoz’a kaydırdık. Ve şimdi şöyle bir anlayış bazı yerlerde yayılıyor ‘Ya bizim içimizde yok muydu?’ Ne demek bizim içimiz de yok muydu! Bizim dışımızda diye bir şey var mı? Bizim görevimiz emaneti ehline vermektir! Aslolan  budur. Başarılı bir 3 dönem Zeytinburnu’nda ve şimdi de Beykoz’da devam etmesinin kararını verdik. Bu kararı da istişaremizde yaptık. İnşallah biz Beykoz’da da Murat Beye çok çok güveniyoruz orada da başarılı bir dönem olacaktır.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb