reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Eğitim, son dakika, Sür Manşet 11 Aralık 2018 1776 Görüntüleme

Beykoz’da bir ilk: Askıda Kırtasiye Projesi

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Beykoz’da bir ilke imza attı. İhtiyaç sahibi öğrenciler için askıda kırtasiye uygulaması başlattı.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Beykoz’da bir ilke imza attı. İhtiyaç sahibi öğrenciler için askıda kırtasiye uygulaması başlattı.

Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ihtiyaç sahibi öğrenciler için askıda kırtasiye uygulamasını başlattı. İlçe Spor Müdürlüğü’nde kurulan askıdan ihtiyaç sahibi öğrenciler bizzat kendileri gidip ihtiyaçlarını temin edebildikleri gibi, okul idarecileri de ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarını temin edebilmek için İlçe Spor Müdürlüğü’ne müracaat edebilecek.TEK ŞART BEYKOZ’DA EĞİTİM-ÖĞRETİM GÖRÜYOR OLMAK

İlçe Spor Müdürü Bülent Küçük, bu projeden yaralanabilmek için tek şartın Beykoz’da eğitim- öğretim görüyor olmak olduğunu, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hiçbir koşulda yalnız olmadıklarını, ihtiyaç hissettikleri her an ve her alanda yanlarında olduklarını hissettirmek istediklerini söyledi. Kırtasiye malzemelerinin geldiğini ve öğrencilerin İlçe Spor Müdürlüğü’nde kurulan askıdan almaya başlayabileceklerini de ifade eden Küçük, dezavantajlı gruplarda ihtiyaç sahibi öğrencilerimize gönülden destek vermek ve yürekten bağlı olmak için ‘Askıda Kırtasiye Projesi’ni hayata geçirdiklerini kaydetti.

KENDİLERİNİ GÜVENDE VE HUZURLU HİSSETMELERİNİ İSTİYORUZ

“Hedefimiz; öğrenim çağında olan çocuk ve gençlerimizin, Eğitim Öğretim hayatlarında öğrenmeyi olumsuz etkileyebilecek, motivasyon kaybı yaşatabilecek, kimlik ve kişilik oluşumunda en önemli basamaklardan birisi olan özgüven duygusunu zedeleyebilecek imkansızlıklar içerisinde olan çocuklarımıza dokunabilmek ve bir takım kırtasiye ihtiyaçlarını karşılayarak kendilerini güvende ve huzurlu hissettirebilmek.” diye konuşan İle Spor Müdürü Bülent Küçük, “Hükümetimiz ve Bakanlığımızın bu husustaki hassasiyeti tartışmasız bir gerçek, zira öğrenim çağında olan çocuklarımızın kitap materyallerinin tamamı devletimiz tarafından ücretsiz olarak karşılanmakta ve dağıtımı yapılmakta. Bizlere düşen böylesine anlamlı bir projeyi ateşleyerek tüm ülkemiz genelinde yaygınlaştırılmasına destek vermek ve kitap ile bütünleşen diğer kırtasiye malzemelerini de toplum olarak üstlenerek ihtiyaç sahiplerinin faydalanabileceği zemin hazırlamak” ifadelerine yer verdi.MADDİ DURUMU İYİ OLAN AİLELER PROJEYE DESTEK VERECEK

Küçük şöyle devam etti: “Maddi durumu iyi olan aileler; kendi çocuklarının eğitim öğretimi için gerekli olan kırtasiye malzemelerini alırken belirleyeceği çocuk sayısı kadar da proje için alacak, böylelikle kendi çocuklarında da “Değerler Eğitimi Projesi” kapsamında yerleştirilmesi ve geliştirilmesi hedeflenen Yardımlaşma ve Dayanışma değerlerinin de pekiştirilmesi için mükemmel bir imkân sağlamış olacaklar.”

Beykoz İlçe Spor Müdürü Bülent Küçük, projenin hayata geçirilmesinde katkıları olan Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı ve Halk Eğitim Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Taner Mert’e teşekkür etti.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb