reklam
Ana Sayfa Eğitim, Sür Manşet 4 Aralık 2018 1475 Görüntüleme

Lojistik’ten İletişim Tasarımına fark yaratacak yüksek lisans programları Beykoz Üniversitesi’nde

Beykoz Üniversitesi’nde İşletme, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, İletişim Tasarımı ve Göstergebilim ile İş ve Örgüt Psikolojisi Yüksek Lisans Programları’na Bahar Dönemi başvuruları başladı. Sınırlı kontenjan ile öğrenci alacak bu programlara başvuru için son gün 11 Ocak 2019

Beykoz Üniversitesi’nde İşletme, Uluslararası Ticaret ve Lojistik, İletişim Tasarımı ve Göstergebilim ile İş ve Örgüt Psikolojisi Yüksek Lisans Programları’na Bahar Dönemi başvuruları başladı. Sınırlı kontenjan ile öğrenci alacak bu programlara başvuru için son gün 11 Ocak 2019.Önlisans ve lisans eğitimindeki kalitesini kanıtlayan Beykoz Üniversitesi, yüksek lisans eğitiminde de fark yaratıyor. Lisansüstü Programlar Enstitüsü’nde Bahar Dönemi kayıtlarını  başlatan Beykoz Üniversitesi; İşletme (Tezsiz), Uluslararası Ticaret ve Lojistik (Tezli/Tezsiz), İletişim Tasarımı ve Göstergebilim (Tezli/Tezsiz) ile İş ve Örgüt Psikolojisi (Tezsiz) Yüksek Lisans Programı’na öğrenci alacak.

Son gün 11 Ocak 2019

11 Ocak 2019’a kadar sürecek başvuru sürecinde adaylardan öncelikle en az 4 yıllık bir yükseköğretim programından mezun olduklarını gösteren lisans diploması veya mezuniyet belgesi istenecek. Tezsiz yüksek lisans programları için Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitim Giriş Sınavı (ALES) puanı ya da yabancı dil şartı aranmayacak. Tezli yüksek lisans programlarında ise adayların ALES Eşit Ağırlık (EA) türünde en az 55 standart puanı almış olması gerekecek. Adaylar, başvurdukları programlara kabul için gerekli diğer sınav ve mülakatlara da katılmak zorunda olacak. Tüm değerlendirmeler sonunda ilan edilen sonuca göre kesin kayıt hakkı kazanan adayların kayıt tarihlerinde belge teslimi yapmaları gerekecek. Kayıt sırasında tüm işlemler belgelerin asılları ile yapılacak.

 

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb