reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 26 Kasım 2018 2583 Görüntüleme

CHP Aday Adayları buluştu

CHP Beykoz İlçe Yönetimi ve Belediye Başkan Aday Adayları kahvaltıda buluştu.

CHP Beykoz İlçe Yönetimi ve Belediye Başkan Aday Adayları kahvaltıda buluştu.CHP Beykoz İlçe Başkanlığı tarafından Doğal Dükkan Cafe’de düzenlenen toplantıya CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nevzat Karataş, Eylem ve Etkinlikten Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Salih Akbulut ve Belediye Başkan Aday Adayları eşleriyle birlikte katıldı. Belediye Başkan Aday Adayı Gülay Demirel ve Eşi Hüseyin Demirel Şehir dışında oldukları için toplantıya katılamadılar.Birlik ve beraberlik mesajının verildiği toplantıda aday kim olursa olsun, CHP olarak hep birlikte çalışılacağı ifade edildi.

DÜZGÜN: “AK PARTİ İKTİDARI BEYKOZ’DA SON BULACAK”

Partililerini selamlayan İlçe Başkanı Aydın Düzgün, “AK Parti dağınıklık içerisinde. Son günlerini yaşıyor. Beykozluya verecekleri hiçbir umut yok. O yüzden kendi içlerindeki karmaşa her geçen gün daha da büyüyor. Cumhuriyet Halk Partisi aday adaylarımızla birlikte hep beraber bu güzel 31 Mart günü, 1 Nisan günü bunu hep beraber kutlayacağız. AK Parti iktidarı Beykoz’da son bulacak.” diye konuştu.DÜZGÜN: “NEREDEYSE GÜRCİSTAN’DAN ADAY GETİRECEKLER”

Düzgün şöyle devam etti: “AK Partide aday adayı karmaşasını görüyorsunuz. Neredeyse Gürcistan’dan aday getirecekler. Beykoz’da aday bulamamışlar. Suriye’den bulabilirler, Afganlı kardeşlerimizden bulabilirler. İnsanlar yorgun ve AK Partiye verdikleri güvenoyunu, verdikleri oyu yavaş yavaş geri çekmeye başladılar. En büyük ittifakı AK Partiye 16 senedir oy vermiş, bıkmış, yorulmuş, üzülmüş o seçmenle yapacağız. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını Beykoz’da hep beraber sağlayacağız. CHP aday adayları bir bütündür. Hedefe hep beraber yürüyeceğiz.”DÜZGÜN: “ARALIK SONUNDA ADAYIMIZ AÇIKLANACAK”

Adayın Aralık sonunda açıklanacağı bilgisini veren Aydın Düzgün, “Partimizin kendi iç işleyişine göre Aralık sonunda adayımız açıklanacak.” dedi.KARATAŞ: “BU DÖNEM DOSTA DÜŞMANA KARŞI MUHTEŞEM BİR DURUŞ VAR”

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Nevzat Karataş, son yılların en önemli toplantılarından birini  organize eden ilçe örgütüne teşekkür ederek başladığı konuşmasında: “Aday adaylarımızın birlik ve beraberlik havasında geçen seçim sürecinde hangisi aday olursa olsun yanında olacağız. Onlarında yan yana yürüyeceğinden eminim. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu dönem dosta düşmana karşı muhteşem bir duruş var.” İfadelerine yer verdi.ALTINTAŞ: “BEYKOZ İÇİN GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATACAĞIZ”

Toplantıyı düzenleyen ilçe yönetimine teşekkür eden Aday Adayı Devrim Altıntaş şunları söyledi: “CHP’nin Beykoz’da başarısının sırrının birlik ve bütünlükten geçtiğine inanıyorum. Biz izin vermezsek başka bir partinin burada kazanma şansı yoktur. Biz CHP olarak şiddetin her türlüsüne karşıyız. Daha huzurlu bir Beykoz için gecemizi gündüzümüze katacağız.”ÜNLÜ: “HEDEFİMİZ EN AZ BİR MİLYON TURİSTİ BEYKOZ’A GETİRMEK”

Aday Adayı Nafiz Ünlü şunları ifade etti: “ Ben çocukluğumda bu parkta voleybol, futbol oynuyordum. O zaman böyle yağmalanmamıştı. AK Partili arkadaşlar eğer Beykoz’a bir şeyler yapmak istiyorlarsa, önce bu parkı kurtarsınlar. Parkı yağmalamaktan vazgeçsinler. Biz bu dönem yine ilçe başkanımızla birlikte Beykoz için en az 25 proje hazırlayacağız. Hedefimiz en az bir milyon turisti Beykoz’a getirmek.”CENBEROĞLU: “AKP’Yİ KENDİMİZE RAKİP OLARAK GÖRMÜYORUZ”

İlçe Yönetimine teşekkür eden Aday Adayı Salih Can Cenberoğlu şöyle dedi: “Biz birlikteliğimizle, alt yapımızla AKP’yi kendimize rakip olarak zaten görmüyoruz. Bizim rakibimiz kendimiz.”VURAL: “BEYKOZ’UN YATIRIMCIYA İHTİYACI VAR”

Aday Adayı Gökhan Taneri Vural, “Beykoz’a kamusal alanlarımızı yağmalattırmadan yatırımcıları getireceğiz. Beykoz’un yatırımcıya ihtiyacı var.” dedi.TOSUN: “SEVGİ, SAYGI İÇİNDE SÜREÇ DEVAM EDİYOR”

Bu toplantının bir birlik gösterisi olduğunu söyleyen Aday Adayı Coşkun Tosun, “Sevgi, saygı içinde süreç devam ediyor. Biz her hafta ilçede toplanıyoruz.” ifadelerini kullandı.GÜNDÜZ: “BETON ANLAYIŞINA SON VERECEĞİZ”

Aday Adayı İbrahim Gündüz şunları dile getirdi: “Benim şu andaki görevim Bakırköy Belediye Başkan Yardımcılığı. Orada elde ettiğim tecrübeyi Beykoz’a yansıtmak istiyorum. Beykoz’u artık haramilerden kurtarıp, yaşanabilir bir ilçe haline dönüştürmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Beton anlayışına son vereceğiz.”TONYA: “BUNLARIN BAŞINDA TAPU, İMAR SORUNUYLA İLGİLİ PROJELER VAR”

Aday adayı Muammer Tonya Eğer şöyle konuştu: “Partim beni adaylaştırırsa Beykoz’da yapmak istediğim bazı projeler var. Bunların başında tapu, imar sorunuyla ilgili projeler var. Bunları hallettikten sonra yaptığımız planlarla beraber ekonomik, sosyal, kültürel sorunlarını çözeceğim. Gençliğin istihdam edileceği projeler, mahalle bazında kreşler, öğrenci yurtları, etkinlik ve spor merkezleri kurmayı hedefliyorum. İç ve dış turizmde bölgeyi cazibe merkezi haline getirmek istiyorum.”ARIKAN: “20 YILDIR BEYKOZ’U YÖNETİYORLAR AMA BEYKOZ’U GETİRDİKLERİ NOKTA, YOKSULLUK VE ÇARESİZLİKTEN İBARET”

Aday Adayı Şevket Arıkan şunları söyledi: “Biz birbirimizi yenmek için değil, birbirimizi belediye başkanlığı seçiminde nasıl tamamlayacağımızın gayreti içindeyiz. Aday adaylarının içinde en avantajlı olanlardan biri benim. Çünkü bir dönem Beykoz’da belediye başkanıydım. Benim bıraktığım 1994’le 2019 arasında geçen 25 yıllık sürecini de Beykoz’da yaşayarak izledim. Beykoz İstanbul’da en fakirleşen ilçe. Beykoz’da 50 bin aile belediyenin yardımına muhtaç hale gelmiş. 24 yıldır büyükşehri yönetiyorlar. 16 yıldır siyasi iktidarı, 20 yıldır Beykoz’u yönetiyorlar ama Beykoz’u getirdikleri nokta, yoksulluk ve çaresizlikten ibaret. İmar sorunu çözemediler. Kentsel dönüşüm dediler. Bir şey yapamadılar. Biz kentsel dönüşümü kabul etmiyoruz. Kentsel dönüşüm burada yaşayan insanların Beykoz’da uzaklaştırılması sonucunu doğuruyor. Yerinde dönüşüm yapmak lazım.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb