reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 22 Kasım 2018 2767 Görüntüleme

Nilay Sevim Kimdir?

Beykoz Olay Gazetesi olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nden meclis üyesi aday adayı olan Nilay Sevim ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdik.

Beykoz Olay Gazetesi olarak Cumhuriyet Halk Partisi’nden meclis üyesi aday adayı olan Nilay Sevim ile kısa bir söyleşi gerçekleştirdik.

Sorularımıza oldukça samimi cevaplar veren meclis üyesi aday adayı Nilay Sevim, mesleği gereği sürekli arazide çalıştığı için Beykoz’un sorunlarına vakıf biri. Çözüm noktasında da birçok projesi olduğunu dile getiren Sevim bunları ileri ki süreçte zamanı geldiği zaman paylaşacağını söyledi.-Nilay Sevim kimdir, bize biraz kendinizi tanıtır mısınız?

“Ben 1986 Tekirdağ Malkara doğumluyum. Evliyim ve 1 çocuk sahibiyim. Beykoz da ikamet ediyorum. İlk, orta ve lise eğitimimi Edirne Keşan ilçesinde tamamladım. BEÜ Harita Kadastro Bölümünden mezun oldum. Çorlu ve İstanbul da harita mühendislik firmalarında harita teknikeri olarak görev yaptım. 18.madde imar uygulamaları konusunda deneyimliyim. Bazı firmalara arazi geliştirme(iş geliştirme) işi yaptım kendime ait ofisimde halen arazi geliştirme işlemlerine devam ediyorum.”-Cumhuriyet Halk Partisi’nden meclis üyesi aday adayısınız, bir kadının mecliste olması son derece önemli. Size Neden CHP? diye sorsam.

“Evet, size katılıyorum ve benimde temennim daha fazla kadın meclis üyesinin olması. Neden CHP? Çünkü köklerimiz Cumhuriyet Halk Partili. Dolayısıyla başka bir partiden aday adayı olmam söz konusu olamaz.”-Neden meclis üyesi olmak istiyorsunuz? Aklınızda birlikte çalışmak istediğiniz herhangi bir belediye başkan aday adayı var mı?

“Amacım Beykoz’a hizmet etmek o yüzden meclis üyesi aday adayı oldum. Biliyorsunuz ki Beykoz’un en önemli sorunlarından biri mülkiyet ve imar bir diğeri de işsizlik. Aslında mülkiyet ve imar sorununu çözdüğünüz zaman işsizlik sorununu da büyük oranda çözmüş oluyorsunuz. Çünkü imar sorunu çözülmüş, planlı bir Beykoz’da turizme hizmet edecek mekanlarda yer alacaktır. Dolayısıyla, istihdam sağlayacak ve işsizliğe de çözüm getirmiş olacaksınız. Gerek Beykoz’da yaşayan bir birey olarak, gerekse mesleğim gereği sürekli arazide olduğum için bütün bu sorunlara vakıfım. Ben mecliste bunun mücadelesini vermek istiyorum. Kim aday gösterilirse gösterilsin onun yanında yer alacağım ve o kişi ile çalışmaktan onur duyacağım. Aday adayı olan arkadaşlarımızın hepsi son derece değerli ve donanımlı kişiler ve bu halk için Beykozlu için ellerini taşın altına koyacak insanlar.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb