reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 18 Kasım 2018 2496 Görüntüleme

Özgür Güney Meclis Üyesi adaylığını açıkladı

Özgür Güney CHP’den Meclis Üyesi adaylığını açıkladı.

Özgür Güney CHP’den Meclis Üyesi adaylığını açıkladı.Örnekköy Mahallesindeki Örnekköy Spor Kulübü Lokalinde gerçekleşen toplantıya CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün ve ilçe örgütü, Belediye Başkan Aday Adaylarından Gülay Demirel; Gökhan Taneri Vural; Coşkun Tosun; Şevket Arıkan; Nafiz Ünlü; Devrim Altıntaş; Muammer Tonya, CHP Beykoz İlçe Eski Başkanı İsmet Konca, Muhtar Osman Bakoğlu, Örnekköy Spor Kulübü Başkanı İsmail Türkoğlu, mahalle sakinleri, Özgür Güney’in ailesi ve yakınları katıldı.BAKOĞLU: “DESTEK OLMAK İÇİN BURADAYIZ”

Misafirleri selamlayan Muhtar Osman Bakoğlu şöyle dedi: “Amacımız Özgür Güney’e destek olmaktır. Tüm adaylarımız buna dahildir. Biz de destek olmak için buradayız.”DÜZGÜN: “ÇOK ÇALIŞMASINI RİCA EDİYORUM”

Özgür Güney’e başarılar dileyen İlçe Başkanı Aydın Düzgün: “Çok çalışmasını rica ediyorum. Kendisine başarılar diliyorum.” dedi.ALTINTAŞ: ” ÖRNEKKÖY’ÜN DE ÖRNEK BİR DAVRANIŞ GÖSTEREREK DAHA FAZLA DESTEK OLACAĞI İNANCINA SAHİBİM”

Belediye Başkan Aday Adayı Devrim Altıntaş şunları söyledi: “Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanıyım. 15 yıldır Beykoz’da doktor olarak hizmet etmekteyim. Şimdi de Beykoz’a belediye başkanı olarak hizmet etmek niyetindeyim. Partimizin başarılı olması için birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız olan bir dönemdeyiz. Örnekköy’ün de örnek bir davranış göstererek partimize her zamankinden daha fazla destek olacağı inancına sahibim. Özgür kardeşimin de burayı en iyi şekilde temsil edecek bilgi ve donanıma sahip olduğunu düşünüyorum. Başarılar diliyorum.”ARIKAN: “BABASIYLA SİYASET YAPTIM”

Belediye Başkan Aday Adayı Şevket Arıkan şöyle konuştu: “Ben Özgür Güney’in dedesi Rahmetli Hasan Amca’yla siyaset yaptım. Babasıyla siyaset yaptım. Örnekköy’e çok geldim. Benim yaş kuşağımda olan, Örnekköy’de yaşayan herkes beni tanır. Güney Ailesinden biriyle daha yol arkadaşlığına çıktık. Bize Güney Ailesinden bir yoldaşla birlikte Beykoz siyasetine hizmet etme fırsatını verin. Özgür Güney’in bizim partimizden meclis üyesi olmasını diliyorum. Ben aday olmasam da aday olan arkadaşın yanında yer alacağım.”DEMİREL: “ARTIK SORUMLULUK ALMA VAKTİDİR”

Belediye Başkan Aday Adayı Gülay Demirel şunları ifade etti: “Çoğunuz beni tanıyor. Hemşire olarak öğrenimimi Almanya’da tamamladım. İlk, orta ve liseyi Antakya’da okudum. O kültürle gittiğim Almanya’da yönetici hemşire olarak 9 yıl çalıştım. Arkasından toplumun en önemli sorunu olan eğitimde Türk vatandaşlarının anaokulları için çaba gösterdim. Türkiye’ye çocuklarım ezan sesiyle, Türkiye’nin güzel ruhuyla büyüsünler diye döndüm. Beykoz’a geldiğimde de burada bir okul öncesi eğitim sorunu olduğunu gördüm. Beykoz’un ilk anaokulunu Tepetarla’da BEDES olarak açtık. Bu çalışmalarımı Beykoz’da sürdürmeye devam ettim. Bir ülkenin demokratikleşmesinin en önemli sacayaklarından bir tanesi sivil toplum örgütleridir. Burada yine çok başarılı bir amatör spor kulübü var. Spor kulüpleri, dernekler çok değerlidir. Gelişmekte olan ülkemizin içinde bulunduğu şu süreçte herkesin sorumluk alması şart. Bu güne kadar edindiğimiz değerleri kaybetmeye başladık. Artık sorumluluk alma va: “ktidir. Bu sorumluluğu alan Özgür’e başarılar diliyorum.”TOSUN: “BU DÖNEM YEREL YÖNETİMDE ADAMA VE KADROYA OY VERİN”

Belediye Başkan Aday Adayı Coşkun Tosun şunları dile getirdi: “Özgür Güney’e destek olabilmek amacıyla buradayız. Başarılar diliyorum. Ben 35 yıl kamuda yöneticilik yaptım. İlçemizin sorunlarını hepimiz biliyoruz. Çözümleri de biliyoruz. Sizden ricam artık bu dönem yerel yönetimde adama ve kadroya oy verin. Biz de Örnekköy’ü hep birlikte değiştirme sözü veriyoruz.”ÜNLÜ: “SİZE YEPYENİ BİR BEYKOZ GETİRECEĞİZ”

Belediye Başkan Aday Adayı Nafiz Ünlü şunları söyledi: “Ben İstanbul Teknik Üniversitesinde öğretim üyesiyim. Bilişim konusunda uzmanım. Türkiye’nin farklı üniversitelerinde hocalık yaptım. En son Beykoz Üniversitesinde Bilgisayar Bölüm Başkanlığı yaptım. En önemlisi Beykoz’u çok iyi biliyorum. Bu fırsatı bize verdiğinizde size yepyeni bir Beykoz getireceğiz.”VURAL: “BEYKOZ’U ALACAĞIZ. İSTANBUL’U ALACAĞIZ. İKTİDARI DEĞİŞTİRECEĞİZ.”

Belediye Başkan Aday Adayı Gökhan Taneri Vural şöyle konuştu: “Özgür kardeşimle burada nalbur dükkanı varken tanıştık. Kendisi CHP’li olduğu için iktidarın nimetlerinden faydalanamadı. Özgür kardeşim hem partimizin hem köyümüzün emektarıdır. Onu bu dönem meclis üyesi yapacağımızı umuyorum. Beykoz’a hizmet edebilmesi için hep beraber çabalayacağız. Ben de Mahmutşevketpaşalıyım. Buranın temelinde kazma sallayan biriyim. Hepiniz gibi benim de 2B’yle problemlerim vardı. Anayasa’da orman köylüsüne arsaları parasız verilmesi söylenir. İçinde tarım veya iş yapmalarıyla ilgili devlet tarafından destek verilmesi belirtilir.  Bunlar bizi mahalledeki arsayla aynı tuttular. Metrekaresi acayip paralar söylediler. Kimse ödeyemedi. Bunun düzelmesi için Akif Hamzeçebi’yle çalıştık. Aday olsak da olmasak da Beykoz’u alacağız. İstanbul’u alacağız. İktidarı değiştireceğiz.”TONYA: “YAPACAĞIMIZ PLANLARLA BÖLGEMİZİN İHTİYACI OLANLARI KARŞILAYACAĞIZ”

Belediye Başkan Aday Adayı Muammer Tonya, “Beykoz’un sorunlarını çözmek amacıyla aday adayı oldum. Yapacağımız planlarla bölgemizin ihtiyacı olanları karşılayacağız. İşsizliği önlemek için projeler geliştirdik.” diye konuştu.GÜNEY: “BU İKTİDARI DEĞİŞTİRMEK SİZİN ELİNİZDE”

Herkese teşekkürlerini sunan Özgür Güney, “Sizin köprünüz olabilmek için bu yola çıktık. Bu iktidarı değiştirmek sizin elinizde. Bu gidişatı durdurmak sizin elinizde.” dedi.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb