reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, son dakika, Sür Manşet 28 Ekim 2018 2178 Görüntüleme

Beykoz’da Cumhuriyet Bayramında alternatif tören düzenlendi

Beykoz’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95. Yılında alternatif çelenk koyma töreni düzenlendi.Beykoz’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95. Yılında saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından sona eren resmi törenden sonra alternatif çelenk koyma töreni düzenlendi.Törende CHP Beykoz Belediye Başkan Aday Adayı Gülay Demirel’in takdimiyle CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, MHP Beykoz İlçe Başkanı Oğuzhan Karaman, İyi Parti Beykoz İlçe Başkanı Akif Taşdemir, Vatan Partisi Beykoz İlçe Başkanı Hakan Ekiz, ADD Beykoz Şube Başkanı Uğur İlikçi, Beykoz Eğitime Destek Derneği, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı Hüsnü Kolcu, Türk Ocakları Beykoz Şubesi, Cumhuriyet Kadınları Beykoz Şubesi, Acarkent Musiki Derneği, Serhan Şeşen Müzik Felsefe ve Yaşama Saygı Derneği ve Mesudiyeli Kadınlar Sosyal Yardımlaşma Derneği Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Tören tüm katılımcılar tarafından Andımız’ın okunmasıyla sonlandırıldı.BUNLARLA MÜCADELE ETMEKTEN ASLA YILMAYACAĞIZ

CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün şöyle konuştu: “29 Ekim 1923, TBMM tarafından cumhuriyet yönetiminin ilan edilmesiyle birlikte her sene kutlanan bir milli bayram olmuştur. O gece meclisimiz Türkiye Cumhuriyetinin cumhurbaşkanını seçmiştir. Cumhuriyetimizi onlarca yıldır içine sindiremeyenler her fırsatta cumhuriyetimizin temellerine saldırmaktan vazgeçmemişlerdir. Büyük insan, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün söylediği gibi her zaman harici ve dahili bedbahtlar olacaktır. Bunlarla mücadele etmekten asla yılmayacağız. Her ne pahasına olursa olsun bu büyük emaneti koruyacağımızdan hiç kimsenin endişesi olmasın.”ANDIMIZI BİZE UNUTTURMAK İSTEYENLERE MESAJ VERECEĞİZ

Vatan Partisi İlçe Başkanı Hakan Ekiz şunları söyledi: “Devlet erkanı sadece Kaymakamlığı, Garnizon Komutanını ve Belediyeyi çelenk koymaya uygun gördü. Bugün ülkemizde bir andımız tartışması yaşanıyor. Türklüğünden utananlar, Türk olduğunu dile getiremeyenler andımızın okunmasına şiddetle itiraz ediyor. 5 sene önce açılım süreci denilen bir maskaralıkla okullarda okunmaktan kaldıranlar bu yanlışlarına devam etmekte ısrar ediyor. Yarın Paşabahçe Meydanında ADD, CHP, Vatan Partisi ve Cumhuriyet Kadınları Derneği olarak saat 19.00’da buluşacağız. Meşalelerimizle birlikte, Türk Bayraklarımızla marşlar söyleyerek dolaşacağız. Andımızı bize unutturmak isteyenlere mesaj vereceğiz.”

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb