reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Spor, Sür Manşet 26 Ekim 2018 1458 Görüntüleme

BEYKOZ MASTERLER SK SEZONUN İLK MAÇI İÇİN HAZIR

2018-19 Sezonunda TMVFL Marmara Beyaz Grupta mücadele edecek olan Beykoz Masterler SK Futbol Takımı, hafta sonunda çıkacağı ilk maçın hazırlıklarını tamamladı.

2018-19 Sezonunda TMVFL Marmara Beyaz Grupta mücadele edecek olan Beykoz Masterler SK Futbol Takımı, hafta sonunda çıkacağı ilk maçın hazırlıklarını tamamladı.

Cumartesi Günü Selimiye Stadında Saat 19.00’da başlayacak müsabakada Ümraniye Masterler SK ile karşılaşacak olan Sarı-Siyahlı ekip kadrosuna yapmış olduğu takviyeler ile Beykoz İlçesini en iyi şekilde temsil etme düşüncesinde.Müsabaka öncesinde görüşlerini aktaran Beykoz Masterler Spor Kulübü Başkanı Zafer Baş, ” Öncelikle yeni sezonun tüm takımlara hayırlı, uğurlu olmasını kazasız belasız geçmesini diliyorum. Biz bir sezonluk ayrılığın ardından tekrar TMVFL Organizasyonuna döndük. Geçmiş sezonlarda yaşadığımız şampiyonluk var. Bu sezonda lige iddialı bir giriş yapma düşüncesindeyiz. Cumartesi günü Selimiye Stadından güzel bir skor ile ayrılmak istiyoruz ” şeklinde konuştu.

Beykoz Masterler Spor Kulübü Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Aydın Kurçenli ise takım olarak müsabakaya hazır olduklarını söylerken,” Bu sezon halen devam etmekte olan -Kelle İbrahim Veteranlar Futbol Turnuvasında- değişik takımlarda mücadele çıkan futbolcularımız var. Bir bakıma bu turnuva futbolcularımız için de iyi bir hazırlık dönemi anlamı taşımakta. Tabii ki sezona galibiyet ile başlamak çok güzel olur. Sezonun ilk hafta karşılaşmaları büyük çekişmeye sahne olmakta, bu sebeple maçta tedbiri elden bırakmadan galibiyet hedefi ile mücadele edeceğiz ” diye konuştu.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb