reklam
Ana Sayfa Siyaset, Sür Manşet 19 Ekim 2018 1860 Görüntüleme

AK Parti Beykoz Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları Toplantısını Gerçekleştirdi

Geçtiğimiz günlerde teşkilat başkanlığı görevinde gerçekleştirilen değişikliğin ardından AK Parti Beykoz Gençlik Kolları'nda 37 mahalle başkanı değişti.

Geçtiğimiz günlerde teşkilat başkanlığı görevinde gerçekleştirilen değişikliğin ardından AK Parti Beykoz Gençlik Kolları’nda 37 mahalle başkanı değişti.Gerçekleşen değişimden sonra mahalle başkanları ilk toplantısını İBB Beykoz Koru Sosyal Tesislerinde yaptı. Toplantıya AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Afşin Yıldız, İlçe Teşkilat Başkanı Fatih Sağlam, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker ve mahalle başkanları katıldı.Toplantının açılış konuşmasını yapan Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, teşkilat başkanı ve komisyonuna, ilçe teşkilat başkanı Fatih Sağlama, il yöneticilerine ve il başkanına ayrıca ilçe başkanı Hanefi Dilmaç’a verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Çeliker ayrıca Hanefi Dilmaç gibi bir ilçe başkanıyla çalıştığı için şanslı olduğunu ifade etti.İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Afşin Yıldız’ın selamlama konuşmasının ardından Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek gençlere çalışmalarında başarılar diledi.AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ise toplantının ortamından mutlu olduğunu ve Gençlik Kollarına desteği hiç bir zaman esirgemeyeceğini bildirdi. Dilmaç, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker nezdinde tüm teşkilatına çalışmalarından ötürü teşekkür etti.

Toplantı sonunda AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç ve Gençlik Kolları İlçe Başkanı Furkan Çeliker mahalle başkanlarına teşekkür belgelerini takdim etti. Son olarak en uzun mahalle başkanlığı görevini yapan ve gençlik kollarının tek bayan mahalle başkanı olan Sevgi Uzun’a plaket takdim edildi.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb