reklam reklam reklam
Ana Sayfa Siyaset, son dakika, Sür Manşet 12 Ekim 2018 2133 Görüntüleme

AK Partililer Vefa Yemeğinde bir araya geldi

AK Partinin kuruluş gününden itibaren hizmet veren bütün teşkilat mensupları Vefa Yemeğinde bir araya geldi.AK Partinin kuruluş gününden itibaren hizmet veren bütün teşkilat mensupları, geleneksel hale gelen Vefa Yemeğinde bir araya geldi. Oldukça kalabalık olan yemekte 2019 Mart ayında gerçekleşecek yerel seçimler öncesi birlik ve beraberlik mesajları verildi.Beykoz Hasır Restoranda gerçekleşen toplantıya İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut, İl Başkan Yardımcısı Yunus Fırat Aydın,  İl Yöneticisi Ömer Ayberk Cengiz, Beykoz İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Kurucu İlçe Başkanı Ahmet Hulusi Batu, 5. Dönem Beykoz Belediye Başkanı Muharrem Ergül, Çavuşbaşı Kurucu Belediye Başkanı Osman Şimşek, İBB Başkan Danışmanı Adem Sefer, belediye başkan yardımcıları, eski ilçe başkan yardımcıları, yöneticiler, kadın kolları ve gençlik kolları, belediye meclis üyeleri ve eski mahalle başkanları katıldı.DİLMAÇ: “İLÇE TEŞKİLATIMIZI BUGÜNLERE TAŞIYAN BÜTÜN YÖNETİMLERE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”

İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç partililerine şöyle seslendi: “15 Nisan 2018’de kongresini tamamlamış olan AK Parti Beykoz İlçe Teşkilatı Başkanı olarak başlamış olduğum çalışma sürecimizde henüz mazbatamı almadan bir erken seçimle karşılaştık. Bu doğrultuda daha yürütmesini dahi oluşturmadan seçim sürecine hızlıca girmiş olduk. Bu salonda bulunan tüm dava arkadaşlarımızla birlikte ortaya koyduğumuz, bizim için başarı olan, Başkanlık Sistemi Seçimleri için yüzde 56 ama milletvekili seçimlerinde maalesef yüzde 48 oyla İstanbul ve Türkiye geneli ortalamasının üzerinde oy aldık. Daha iyisini yapabilirdik. Biz Beykoz’da yüzde 54 oy alan bir teşkilat devraldık. İlçe teşkilatımızı bugünlere taşıyan bütün yönetimlere teşekkürlerimi sunuyorum.”ÇELİKBİLEK: “2019 SEÇİMLERİNDE BİRLİĞİMİZİ DEVAM ETTİRMEMİZİ TEMENNİ EDİYORUM”

Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek şunları ifade etti: “AK Partinin kuruluşu bu ülke için bir şans oldu. Sizler sadece kendiniz için çalışmıyorsunuz. Sizler dünya için çalışıyorsunuz. Dünyadaki mazlumların ve mağdurların daha iyi bir hayata sahip olabilmeleri için gayret sarf eden bir zihniyetin mensuplarısınız. Bizler malumların dualarını aldık. Bizim geri düşmeye hakkımız yok. 2019 seçimlerinde birliğimizi devam ettirmemizi temenni ediyorum.”AYDIN: “2002’DEN BERİ O KADAR ŞEY YAPILDI Kİ BU MEMLEKETTE”

İl Başkan Yardımcısı Yunus Fırat Aydın şöyle konuştu: “Recep Tayyip Erdoğan’ın ilk gün nasıl yanındaysak, bugün de yanındayız. 2002’den beri o kadar şey yapıldı ki bu memlekette. Ben sadece bir örnek vereceğim. Bugün Dünya Kız Çocukları Günü’ymüş. Okul öncesinde yüzde 11,6’yken kızlarımızın eğitim oranı bugün yüzde 49,9’a çıkmış. Ortaöğretim ve lisede yüzde 45,2’den yüzde 83’e çıkmış. Yükseköğretimde yüzde 13,5’tan yüzde 44’e çıkmış. Birileri ‘Baba Beni Okula Gönder’ kampanyası yaparken üniversitelerin kapısında peruk kampanyalarının olduğu günden bugünlere sizlerin emeklerinizle geldik. Bugün herkesin inancını özgürce yaşadığı bir ülkeysek eğer bu sizin dik duruşunuz sayesindedir.”DURGUT: “BEYKOZ’DA YÜKSEK BİR SEÇİM BAŞARISI ELDE EDECEĞİMİZE İNANIYORUM”

İstanbul Milletvekili Müşerref Pervin Tuba Durgut, “2023’e giden süreçte 2019 Yerel Seçimleri çok önemli. Bu davayı daha ileri taşıyacağız. Bu bizim vazifemiz. Tehditlere aldırmayacağız. Beykoz’da yüksek bir seçim başarısı elde edeceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb