reklam
reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 5 Ekim 2018 1271 Görüntüleme

Başkan Çelikbilek’ten Emniyet Müdürü Güleç’e İade-i Ziyaret

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek Beykoz Yeni İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Güleç’i ziyaret etti. Başkan Çelikbilek, Güleç’e görevinde başarılar dileyerek, ilçenin asayiş ve güveni için desteklerini sürdüreceklerini belirtti.

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek Beykoz Yeni İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Güleç’i ziyaret etti. Başkan Çelikbilek, Güleç’e görevinde başarılar dileyerek, ilçenin asayiş ve güveni için desteklerini sürdüreceklerini belirtti.Ziyarete Belediye Başkan Yardımcıları Salim Öztürk, Yakup Özbek ve belediye meclis üyeleri de katıldı.Başkan Çelikbilek: “Beykoz’un huzuru için el birliğiyle çalışacağız”

Şehirde güvenlik ve huzurun sağlanmasında emniyetin birinci derece sorumlu olduğunun altını çizen Başkan Çelikbilek: “İlçemizde güvenlik ve huzurun temininde Emniyet Teşkilatı’nın her birimi önem arz ediyor. Beykoz’a hizmet noktasında el birliğiyle çalışacağız. İlçemiz İstanbul’un en güvenli ilçelerinden biridir. Asayiş ve huzurun sürdürülmesi adına birlikte yürütülen çalışmaları desteklemeye devam edeceğiz. Yeni görevinizin ilçemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılar diliyorum.” dedi.  Emniyet Müdürü Güleç ise, Başkan Çelikbilek’in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını belirterek, İstanbul’un güzide ilçelerinden Beykoz’da görev yapmaktan onur duyduğunu ifade eden Güleç: “Burada hayırlı çalışmalara imza atmak istiyoruz. Asli vazifemiz halkın huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürmelerini sağlamak. Bunun içinse her türlü işbirliğine açığız. Ben de ilçemiz emniyet mensupları adına size teşekkür ediyorum” diye konuştu. Başkan Çelikbilek ziyarette Güleç’e cam bir vazo da hediye etti.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb