reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 17 Eylül 2018 1614 Görüntüleme

Kılıç Ailesi Annelerini Sonsuzluğa Uğurladı

Akbaba Mahallesi Muhtarı, Beykoz Akbaba Spor Kulübü Başkanı olan Yüksel Kılıç ve Beykoz Şehit Aileleri Derneği kurucu mevcut başkanı - Beykoz Batumlular Derneği kurucu başkanı Muzaffer Kılıç’ın anneleri Emine Kılıç sonsuzluğa uğurlandı.

Akbaba Mahallesi Muhtarı, Beykoz Akbaba Spor Kulübü Başkanı olan Yüksel Kılıç ve Beykoz Şehit Aileleri Derneği kurucu mevcut başkanı – Beykoz Batumlular Derneği kurucu başkanı Muzaffer Kılıç’ın anneleri Emine Kılıç sonsuzluğa uğurlandı.

Merhume Emine Kılıç’ın cenazesi Akbaba Merkez Camii’nde, öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Akbaba Mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine; CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Başkan Yardımcıları, AK Parti Beykoz İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç, CHP Beykoz İlçe Başkanı Aydın Düzgün, Beykoz Belediyesi Meclis Üyeleri, Beykoz Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çubuklu Muhtarı Hüsnü Kolcu, mahalle muhtarları, STK’lar ve spor kulüpleri katıldı.

Beykoz Olay Gazetesi olarak Merhume Emine Kılıç’a Allah’tan Rahmet dilerken, başta Yüksel Kılıç ve Muzaffer Kılıç olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

SİYASİ MAHKUM ERDOĞAN

SİYASİ MAHKUM ERDOĞAN

Tema Tasarım | AnatoliaWeb