reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 6 Eylül 2018 1346 Görüntüleme

Meclisin Gündemi Beykoz Spor Oldu

Beykoz Belediye Meclisi eylül ayı toplantılarında ilçe ve belediyeye dair hizmet ve çalışmaları görüşüyor.

Beykoz Belediye Meclisi eylül ayı toplantılarında ilçe ve belediyeye dair hizmet ve çalışmaları görüşüyor.   

Belediye Meclis Başkan Vekili İbrahim Hocaoğlu’nun başkanlığında yapılan toplantı bir önceki tutanağın oylanmasıyla başladı. Ardından sırasıyla gündemdeki ve gündemde olmayan müdürlük teklifleri görüşülerek oy birliğiyle ilgili komisyonlara gönderildi.

Gündem dışı söz alan CHP Meclis Üyesi Gülay Demirel spor kulüplerinin, gençlerdeki her türlü bağımlılığı önleme adına alternatif etkinlikler oluşturduğunu belirterek pazar günü oynanacak futbol maçı için Beykozspor’a destek istedi.

CHP Meclis Üyesi Hakkı Emanet Beykoz Stadının sezona yetişmemesi, elektrik, su ve doğalgaz bağlanmaması hakkında bilgi istedi.

CHP Meclis Üyesi Gülay Demirel şunları söyledi: “Bu yılın Beykoz spor yılı olmasını diliyorum. Beykoz Spor Kulübü başkanımız bizleri ve sizleri ziyaret etti ve Pazar günkü maça davet etti. Umarım, kalabalık bir meclis grubuyla orada oluruz. Bu konuyu çok önemsiyorum. İlçemizde ve ülkemizde hızla yayılan bağımlılıkları, kötü alışkanlıkları hepimiz biliyoruz. Burada çocuklarımıza ve gençlerimize alternatif etkinlikler sunmak durumundayız. Bunu ancak spor kulüpleriyle yapabiliriz. Gerek amatör spor kulüplerini, gerek ilçemizde çok büyük başarılara imza atmış Beykoz Spor Kulübünü destekleyerek gençlerimizi futbolun dışında da orda spor etkinliklerine davet edip, meclis üyeleri olarak sorumluluk almamız gerektiğini düşünüyorum.”

Beykoz Stadıyla ilgili konuşan CHP Meclis Üyesi Hakkı Emanet, “Beykoz Spor Kulübüne başarılar diliyorum. Beykoz Stadının yapımında emeği olan Sayın Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Ancak stadımızın suyu, elektriği ve doğalgazı bağlanmamış. Bu konudaki bilgi almak istiyorum.” dedi.

Beykoz Belediye Başkan Yardımcısı Salim Öztürk şöyle konuştu: “Sporu sadece Beykoz Spor Kulübü olarak anlamamak gerekir. Beykoz Belediye Meclisi ilçede bütün amatör spor kulüplerine ciddi destekler vermekte. Beykoz Stadı’nı yeniledik. Bu stadın kullanımı Beykoz Belediyesi Spor Kulübüne ait. Saha henüz tamamlanmadı. Sezon açılışına yetiştirmek gibi bir taahhüdümüz yok. Oranın mülkiyeti Vakıflar Genel Müdürlüğüne ait. Kirasını belediye olarak bizler ödüyoruz. Tabi k spor yılı olsun. Beykoz Belediyesi Hentbol Takımı Süper Lig’de oynuyor. Spor sadece futbolla değil, tüm yönleriyle anılmalı. Belediyemizde bir spor müdürlüğü kurularak bu işi daha yetkin insanlarla yürütme niyetindeyiz. Desteğimizi her zaman vermeye devam edeceğiz. Sahayla ilgili de, saha daha tamamlandığında Beykoz’a kazandıracağız.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb