reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, Sür Manşet 24 Ağustos 2018 1558 Görüntüleme

BEYKOZ’DA MUHTELİF BAYRAMLAŞMA TÖRENLERİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Kurban Bayramı kutlamaları sebebiyle AK Parti, CHP ve Beykoz Belediyesi tarafından muhtelif bayramlaşma törenleri gerçekleştirildi.

Kurban Bayramı kutlamaları sebebiyle AK Parti, CHP ve Beykoz Belediyesi tarafından muhtelif bayramlaşma törenleri gerçekleştirildi.

AK Parti İlçe Merkezinde gerçekleşen törene, İlçe Başkanı M. Hanefi Dilmaç; Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek; Kadın Kolları Başkanı Gaye Zayıf, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Çeliker, parti mensupları katıldı.

Partilerinin bayramlarını kutlayan İlçe Başkanı Hanefi Dilmaç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden AK Parti Genel Başkanı seçildiği Genel Merkez Kongresi’ne Beykoz’dan 5 otobüsle katılmayı planlarken, 9 otobüsle katılmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Sözlerinin devamında 2019 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimlerde, AK Parti Beykoz Teşkilatı içindeki bu samimiyetin devam etmesi durumunda yüzde 70 oy oranını yakalayabileceklerini ifade etti.

Nice bayramlarda da daha buluşmayı dileyen Belediye Başkanı Yücel Çelibilek, “Bir bayrama daha ulaşmanın şükrünü elde ettik.” dedi. Yücel Çelikbilek Adapazarı’ndan Selim Arslan isimli birisi tarafından bir düğünde içki içtiği iddialarına karşılık şikâyet konusu olan meseleyi en son yapacak kişi olduğunu ve o tarz ortamlarda olmaktan son derece imtina ettiğini söyledi.

Beykoz Belediye Meydanı’nda vatandaşlarla gerçekleşen törene katılan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek bayramın önemine vurgu yapan konuşma gerçekleştirdi, vatandaşların bayramını tebrik etti. Belediye Meydanındaki törende vatandaşlara seslenen Kaymakam Ahmet Katırcı, kurbanın, evde sucuk kavurma yapmak için olmadığını, kurban bayramının temelinde paylaşma olduğunu dile getirdi.

CHP Beykoz İlçe Başkanlığında partilerce gerçekleşen bayram töreninde konuşan İlçe Başkanı Aydın Düzgün, ülkenin zor günlerde olmasının sebebinin 16 yıldır iktidarda olan AK Parti olduğunu ifade etti. Düzgün, “Sıkıntılı günlerdeyiz evet, fakat bizde CHP olarak yeterince etkin bir muhalefet görevi yapamadığımızın kanısındayım.  Bu düşüncelerle hepinizin bayramını kutluyorum.” diye konuştu.

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb