reklam reklam reklam
Ana Sayfa Genel, son dakika, Sür Manşet 18 Ağustos 2018 1437 Görüntüleme

Katırcı: “Kurban Bayramının insanlığa, ülkemize ve halkımıza barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı yayımladığı bayram mesajında: “Kurban Bayramının insanlığa, ülkemize ve halkımıza barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

Beykoz Kaymakamı Ahmet Katırcı yayımladığı bayram mesajında: “Kurban Bayramının insanlığa, ülkemize ve halkımıza barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.” dedi.

Kaymakam Ahmet Katırcı yayımladığı bayram tebriği mesajında şunları dile getirdi:

“Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Bir Kurban Bayramını daha idrak etmekte, bu mübarek günlerin rahmet ve bereketinde buluşmaktayız.  Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihinin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir. Bu bayram insanları birbirine yaklaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel bir gündür. Kurban Bayramının insanlığa, ülkemize ve halkımıza barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu duygularla, Türk Milletinin, Beykoz Halkının, kamu çalışanlarımızın ve basınımızın mübarek Kurban Bayramını içtenlikle kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyor ve başta 15 Temmuz Şehitleri olmak üzere tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum.”

 

Yorumlar

Tema Tasarım | AnatoliaWeb